Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
28 komentara

Mama Stallone slavi 98 godina, a lice joj je neprepoznatljivo

Ljepotu, tvrdi, duguje zdravom načinu života, a tri puta tjedno donedavno je plesala step, dvaput tjedno vježbala s osobnim trenerom te svirala klavir. S uljepšavanjem je, priznaje, ipak malo pretjerala

Foto: Instagram
28 komentara

Posljednje godine nisu za Jackie Stallone (98), majku akcijske zvijezde Sylvestera Stallonea (66) bile med i mlijeko. Ostala je bez kćeri i unuka, a pretrpjela je i tri srčana udara, no još uvijek se drži te je samo dvije godine dijele do okruglog jubileja. 

Foto: Instagram

Brojni estetski zahvati kojima se posljednjih desetljeća podvrgnula u potpunosti su promijenili njezino lice pa je mnogi uspoređuju s dizajnericom Donatellom Versace, a Jackie otvoreno o svemu govori. Jasno joj je da je u svemu ipak pretjerala. 

Twitter UNIŠTILA SI LICE Jackie Stallone: Izgledam kao ružni buldog zbog operacija

- I dalje koristim sva moguća sredstva kako bih izgledala što bolje, no čini mi se da postižem suprotni efekt. Previše sam puta bila na ubrizgavanju filera i zato sad izgledam kao vjeverica kojoj su usta puna lješnjaka, ali ne žalim ni zbog čega. Još uvijek sam vitalna. Vidjela sam sve, probala sve. Imam djecu, unuke, vidjela sam da su uspjeli u životu. Obišla sam cijeli svijet, upoznala sve zvijezde i članove kraljevskih obitelji. Udavala sam se, razvodila, ostavljala muškarce pred oltarom, vidjela ih u najboljem, ali i u najgorem izdanju. Ne žalim ni za čim - rekla je prije nekoliko godina Jackie. 

Foto: Instagram

Ljepotu, tvrdi, duguje zdravom načinu života, a tri puta tjedno donedavno je plesala step, dvaput tjedno vježbala s osobnim trenerom te svirala klavir. Nikad nije odlazila na 'glupe zabave' jer, kako kaže, mora misliti i na dojam koji ostavlja kao uzor brojnim holivudskim ženama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Naši partneri pišu
Message