Obavijesti

Show

Komentari 37

Mama zvijezde Harry Pottera: Sve je potrošio na cure i aute

Mama zvijezde Harry Pottera: Sve je potrošio na cure i aute
1

Devon Murray u svih je osam nastavaka Harryja Pottera utjelovio čarobnjaka Seamus Finnigan. Sav svoj honorar, tvrdi njegova majka, potrošio je na izlaske i luksuzne automobile

VIDEO

Neil Brooks, bivši agent glumca Devona Murray (27) tuži ga za neisplaćen honorar od 230.000 funti. Jedna od svjedokinja na sudu bila je i Devonova majka koja je u suzama ispričala da obitelj više nema novaca ni za odvjetnika otkako je mladi Devon sve potrošio na izlaske i automobile. 

Nakon što je majčin iskaz procurio u medije, Devon se navodnim majčinim riječima narugao na twitteru. 

- Cuga, auti i cure! - napisao je glumac i dodao 'smajlića' koji plače od smijeha. Nakon toga je obavjestio javnost da su on i njegovi roditelji izgubili na sudu. 

Murray, koji je u Harryju Potteru glumio Seamusa Finnigana, zaradio je 800.000 funti zahvaljujući fantastičnoj franšizi no novac je, kaže njegova majka, potrošio. 

- Bio je tinejdžer. Izlazio je van i puno pio. Izlazio je s djevojakama i kupovao skupe aute - kazala je na sudu njegova mama Fidelma Murray koja tvrdi da zbog rastrošnog sina obitelj u lošoj financijskoj situaciji. 

- Skoro smo izgubili kuću, zato smo se morali i preseliti - rekla je mama koja kaže da nitko iz njihove obitelji nije završio srednju školu. 

Bivši Devonov agent pak tvrdi da je Devon na setu Harryja Pottera imao 'zvjezdane' zahtjeve. Tražio je da mu se u prikolicu ugradi poseban razglas, a nije se htio voziti u niti jednom automobilu osim Lexusa. Devonova obitelj tvrdi da je agent predlagao Lexus kao prijevozno sredstvo, tvrdeći da će proći pod 'sponzorstvo' te da neće biti trošak.

Devonova obitelj kaže da je agent dobio otkaz jer nije spriječio curenje fotografije na kojoj 13-godišnji Devon puši na setu filma. Zbog te fotografije, kaže mama, Devon je mora trpiti maltretiranje i uvrede javnosti i medija. 

- To je bio njegov posao, da spriječi da se to dogodi. To nije napravio i dali smo mu otkaz - kaže glumčeva majka. Agent tvrdi da je obitelj nezakonski prekinula ugovor, stoga traži da mu se isplate svi honorari sve do trenutka do kada im je ugovor istekao. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...