Obavijesti

Show

Komentari 62

Vjenčanje od milijun kuna i namještaj od gušterove kože

Vjenčanje od milijun kuna i namještaj od gušterove kože
7

DINASTIJA MAMIĆ: Monika i Mario Mamić bili su zajedno 9 godina. U dnevnom boravku imali su namještaj presvučen skupocjenom gušterovom kožom. Na svadbu je Zdravko je 'spiskao' oko milijun kuna...

VIDEO

U odabranim ekskluzivnim noćnim klubovima mnogi se časte najskupljim šampanjcima, neki se zabavljaju na razularenim tajnim partyjima na koje stižu u nabrijanim jurilicama i zakazuju privatne koncerte najplaćenijih folk zvijezdi za rođendanske proslave u luksuznim vilama i jahtama, daleko od svakodnevice većine građana.

Ima i onih koje dostupne privilegije ne obeshrabruju da grade svoj lifestyle ulažući u obrazovanje i putujući svijetom. Ako žele studirati, dio roditelja šalje ih u inozemstvo ili im plate privatne fakultete. Ako požele raditi, postavljaju se na visoke pozicije u prijateljskim poduzećima i do 30. postaju direktori. A ako naiđu na nekakav problem... Sredit će to tata.

Dnevni džeparac često im premašuje iznos prosječne plaće, kako je Zabranjeno pušenje slikovito opisivalo u hitu 'Guzonjin sin': 'Jede se kavijar, pije se gin, ima se para, ima se s čim'. Ima i onih koji povremenim honorarnim ili studentskim poslovima pokušavaju razbiti stereotipe o povlaštenom životu. No brojni su privilegirani upravo na račun moći, novca i utjecaja svojih uglavnom imućnih roditelja. Nasljednici tajkuna, djeca političara, mezimci poduzetnika... U velikom istraživačkom serijalu 24sata donose vam ekskluzivne ispovijesti, otkrića i međusobne odnose najbogatijih i najrazuzdanijih među njima, tajne najimućnijih hrvatskih obitelji te kako izgleda ekstravagantan život onih koji su rođeni sa zlatnom žlicom u ustima.

Pokretanje videa...

00:56

Ne bih tu familiju spominjala u bilo kojem kontekstu. Mi već odavno živimo drugi život. Ne bih se htjela vraćati na to. Stalno se nešto vrtimo oko njih. Moj sin Bruno živi vani, a kći Nina postala je majka, kaže nam Vanja Horvat (46), bivša supruga Zorana Mamića (46).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:49

Dizajnerica interijera i stomatologinja lani je promijenila prezime Mamić u djevojačko Horvat. Kako je rekla, čekala je da joj djeca, kći Nina (25) i sin Bruno (21), postanu punoljetni i dodala da joj je bilo 'glupo objašnjavati zašto djeca imaju drugačije prezime od nje'. Vanjin brak s Mamićem završio je turbulentno. Prevario ju je s Anom Šikić, za koju se poslije oženio. No ni taj brak nije potrajao.

Krivi smjer

Zoran i Ana su se rastali, a Vanja i nogometni trener su nakon nekog vremena izgladili nesuglasice zbog djece. Kći Nina je 2016. završila u pritvoru pod sumnjom da je slala prijeteće poruke bivšem dečku i njegovoj majci, koja ju je zbog toga prijavila policiji. Nina, tad studentica dizajna u Milanu, zaljubila se u 26-godišnjaka, zbog kojeg je gotovo svaki vikend dolazila u Zagreb kako bi bili zajedno.

Ispovijest Lucije Šarić: Sa 16 godina šofer me vozio u školu
Ispovijest Lucije Šarić: Sa 16 godina šofer me vozio u školu

Velika ljubav završila je velikom uzajamnom ljutnjom pa su Nina i Matija, prema riječima prijatelja, nastavili prepisku SMS-ovima i mailovima. U jednoj od njih Nina je, kažu, pretjerala. Neprimjerenim rječnikom obratila se i Matijinoj mami, kojoj je zbog toga prekipjelo. Kako bi zaustavila daljnju komunikaciju, obratila se za pomoć policiji.

Pokazala im je Nininu poruku i prijavila je za prijetnje. Nina je, nakon što se vratila iz Berlina, završila u Remetincu. Određen joj je pritvor od mjesec dana, a kako bi se branila sa slobode odredili su joj čak milijun kuna jamčevine. Ipak, pustili su je i bez toga jer je Matijina majka iznenada odlučila povući prijavu.

Borba Lucije s kilama: 'Teško je i zaplačem, ali se i zainatim'
Borba Lucije s kilama: 'Teško je i zaplačem, ali se i zainatim'

Nakon skandala s bivšim dečkom povukla se iz javnosti. Prije dva mjeseca rodila je kćer Vitu sa zagrebačkim reperom Josipom Jakopecom Jopom (29). Nina i Josip u vezi su godinu dana, a upoznali su se u Međugorju. Josip je član zajednice Srce Isusovo, koju vodi pjevač Alen Hržica i koji se hvalio kako Josip repa molitve na njihovim putovanjima. Može se reći da danas živi mirnim obiteljskim životom.

Njezine sestrične, odnosno kćeri strica joj Zdravka Mamića, bile su skrivene od pogleda javnosti. Ivu i Luciju te suprugu Marinu bivši Dinamov gazda spominjao je u kontekstu 'patnje' njegove obitelji. Eksponiran mu je bio sin Mario, kojeg Zdravko ima iz prvog braka.

Uključio je Marija otac u biznis te mu je pomagao oko transfera Dinamovih igrača. Prošle godine razveo se od bivše televizijske voditeljice Monike Kravić, s kojom ima dva sina.

Monika se prije gotovo 20 godina pojavila u videospotu za pjesmu Petra Graše 'Ko nam brani', a bila je i u showu 'Story SuperNova', u kojem je svojom bogatom kovrčavom kosom skrenula pozornost na sebe.

Monika i Mario bili su zajedno devet godina, a počeli su živjeti u elitnom zagrebačkom kvartu Tuškancu. Tamo su kupili stan od 200 kvadrata, a navodno su za uređenje platili oko 300.000 eura. Između ostalog, u dnevnom boravku imali su namještaj presvučen skupocjenom gušterovom kožom. Na njihovu svadbu Zdravko je 'spiskao' oko milijun kuna.

Prošle godine Mario je oženio Tiju Jurčić, pokćerku bivšeg saborskog zastupnika i ministra Ljube Jurčića. Izlazila je po zagrebačkim klubovima, a navodno se družila i s Dennisom Rodmanom, dok je bivši košarkaš bio ovdje. Ona je to demantirala, odnosno dodala je kako između njih nije bilo ničega. Nakon jednog izlaska, ali u klubu u Novalji, počela se družiti s današnjim mužem Marijom.

lore_revija

Za razliku od starijeg polubrata, Iva i Lucija povučene su i mirne, a pohvalio se Mamić, i dobre učenice. O starijoj Luciji najviše se saznalo kad se Zdravko pohvalio na društvenim mrežama njenim uspjehom na studiju u Dublinu. Na društvenim se mrežama sad Lucija hvali kako je nakon Irske nastavila školovanje u Milanu na Domus Academy. Godina tamo stoji oko 17 tisuća eura.

Godinama je prvi čovjek Dinama pričao kako mu život ovdje 'nije normalan' i da će djecu 'poslati van'. To je i napravio.

- Danas sam najponosniji otac na svijetu, žrtva moje cijele obitelji i mene danas je dobila najljepšu nagradu jer je moja kći Lucija diplomirala na Griffith College Dublin te je zbog izvanrednog uspjeha i zalaganja proglašena najboljom studenticom generacije. Zahvalan sam Bogu na ovom prekrasnom danu i svojoj obitelji na sreći koju mi svakog dana donose, jer obitelj je jedino pravo utočište u ovom bezdušnom svijetu - napisao je tad ozareni Mamić.

Priložio je i fotografiju na kojoj cijela obitelj ponosno pozira. Supruga i kćeri su u skupocjenim odjevnim kombinacijama renomiranih marki te s torbicama čija cijena ide i više od 20.000 kuna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Sinovi 'kralja mlijeka' razmeću se autima i privatnim avionima
EKSKLUZIVNO: DINASTIJA RAJIĆ

Sinovi 'kralja mlijeka' razmeću se autima i privatnim avionima

Nekadašnji kralj mlijeka Luka Rajić svoje miljenike najmanje dva puta na godinu časti luksuznim putovanjima. Tako im je biznismen prije dvije godine zimski provod u Aziji platio više od milijun kuna

Kada je sin poželio Angelinu Jolie, tata Ivica mu je sredio
EKSKLUZIVNO: DINASTIJA TODORIĆ

Kada je sin poželio Angelinu Jolie, tata Ivica mu je sredio

Društvo s kojima su se družili Todorići uglavnom su milijunaši, a gaje iste sklonosti. Ante Todorić je volio društvo provozati na jahti i krstariti s njima, a Ivan se povezao sa srpskim milijunašem Ljubišom Krstajićem
Ispovijest Lucije Šarić: Sa 16 godina šofer me vozio u školu
EKSKLUZIVNO: ZLATNA MLADEŽ, 4. DIO

Ispovijest Lucije Šarić: Sa 16 godina šofer me vozio u školu

Bogati roditelji, vlastiti biznis, privatni vozači, skupi restorani i markirane krpice razlog su zbog čega je mlada Zagrepčanka Lucija Šarić dobila etiketu 'tajkunova kći'