Obavijesti

Show

Komentari 4

Mančić promijenila imidž, sada je brineta: 'Ipak je bolje plavo'

Mančić promijenila imidž, sada je brineta: 'Ipak je bolje plavo'
5

Njeni pratitelji na društvenim mrežama imali su podijeljena mišljenja o ovoj promjeni. Dok su joj jedni pohvalili izgled, drugi su joj rekli kako je plava njena boja te neka se što prije vrati na staro

VIDEO

Iako je tijekom cijele karijere bila plavuša, nekadašnja loto djevojka Suzana Mančić (63) sada je promijenila svoj imidž. Jedva je dočekala popuštanje mjera koje su nastupile za vrijeme pandemije korona virusa pa je 'potrčala' u frizerski salon. 

Suzana je postala brineta, a njeni pratitelji na društvenim mrežama imali su podijeljena mišljenja o ovoj promjeni. Dok su joj jedni pohvalili izgled, drugi su joj rekli kako je plava njena boja te neka se što prije vrati na staro.

- Lijepa promjena, ali najbolje vam stoji plava kosa. Izgledate kao tetka, Suzana, pod hitno promijenite frizera - pisali su joj.

Mančić: 'Suprug me tjera da se preselim u Grčku, ali ne želim'
Mančić: 'Suprug me tjera da se preselim u Grčku, ali ne želim'

Iako je zakoračila u sedamdesete, Suzanu i dalje prati glas izuzetno atraktivne žene, za koju tema estetskih operacija nije strana.

- Zašto voditeljice nemaju pravo produžiti mladenački i svjež izgled? Ja sam za 'anti ageing' tretmane, samo bez pretjerivanja. U mojim godinama je laskavo biti prisutan i poželjan i medijima. Već sam dvije godine zaštitno lice jedne modne kuće. To nije mala stvar - dodala je.

Suzana je godinama  ljudima nosila bogatstvo izvlačeći kuglice s njihovim brojevima. Izvukla je barem 1000 glavnih zgoditaka jer, kaže, nije baš svakog utorka bila izvučena sedmica. Dodaje da nije dobar matematičar pa ne može izračunati koliko je milijuna podijelila, ali u četiri godine, koliko je vodila Loto, nakupilo se dobitaka.

POGLEDAJTE VIDEO: Dean Kotiga radi čokoladne lizalice!

Pokretanje videa...

13:10

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin