Obavijesti

Show

Komentari 171

Mandarina je neprepoznatljiva: 'Jesi operirala nos? Uništena si'

Mandarina je neprepoznatljiva: 'Jesi operirala nos? Uništena si'
7

Kristina je od prošle godine na sebi napravila sitne prepravke, a njezini pratitelji poručili su joj kako je pretjerala. Sada nagađaju da je napravila još jednu estetsku operaciju, no od nje nisu dobili potvrdu

Najpoznatija prodavačica mandarina u Hrvatskoj, Kristina Penava (22), poznatija kao Kristina Mandarina, od prošle je godine u potpunosti promijenila izgled. Više ne nosi pletenice, već je ugradila ekstenzije, uvećala je usne i sredile obrve. No čini se kako tu neće stati.

POGLEDAJTE VIDEO: Kristina je povećala usne

Pokretanje videa ...

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je pozirala s kolegicom kod koje je ranije išla na prepravke, a koju naziva 'najboljom na svijetu'. Pratitelji su je u komentarima pitali je li sada korigirala nos. No odgovor nisu dobili.

Mnogi su se složili kako Kristina sada izgleda kao potpuno druga osoba nego ona od prije godinu dana.

- Uništena je još jedna prirodna ljepota - jedan je od komentara. No neki su joj poručili kako im je ljepša nego prije i pohvalili su njezine prepravke. 

Kristina je već ranije povećala grudi, a jednom je prilikom priznala kako je ranije bila bucka i naposljetku smršavjela 20 kilograma. Nakon što je postala popularna, počela se hvaliti sa skupocjenim 'krpicama'. Pratitelji su joj poručili kako je nevjerojatno što si može priuštiti samo od prodaje mandarina.

'Friška Mandarina': Kristina je povećala usne, korigirala obrve
'Friška Mandarina': Kristina je povećala usne, korigirala obrve

Zbog bujnih oblina privukla je mnoge muškarce, kako na štand s mandarinama, tako i na svoj profil društvene mreže. Zbog toga dobiva mnoštvo poruka, a njezine pratitelje zanima ima li dečka. Prethodno je objavila nekoliko fotografija s nepoznatim muškarcem u društvu, no nije mu nikada pokazala lice niti otkrila njegov identitet.