Show

Komentari 7

Manekenka (55) objavila fotku u seksi donjem rublju i ne kaje se: 'Očekujem gnjusne tipove'

Manekenka (55) objavila fotku u seksi donjem rublju i ne kaje se: 'Očekujem gnjusne tipove'

Biti lijep nije privilegija. To je poklon. Razlika? Privilegija je prednost, korist. Ljepota može privući isto to, ali nije korisna sama po sebi. Na vama je što ćete učiniti s prednostima ili nedostacima ljepote, napisala je

Manekenka Paulina Porizkova (55) 'zapalila' je svoj Instagram profil seksi fotkom na kojoj pozira odjevena samo u duge mrežaste čarape, haltere, grudnjak, gaćice i štikle.

Porizkova je ubrzo na objavi skupila više od 30.000 lajkova. 

Na fotki se može vidjeti kako manekenka okrenuta leđima sjedi na klupi, naslonjena na klavir i zamišljeno gleda u stranu. 

- Biti lijep nije privilegija. To je poklon. Razlika? Privilegija je prednost, korist. Ljepota može privući isto to, ali nije korisna sama po sebi. Na vama je što ćete učiniti s prednostima ili nedostacima ljepote. Poklon je nezasluženo zaduženje, ali svi pretpostavljamo da je to uvijek blagoslov - napisala je u objavi. 

- Što ako imate doživotni besplatni Porsche, ali živite na otoku koji nema ništa osim biciklističkih staza? I nemate pojma kako voziti? Je li to još uvijek poklon? - upitala je pa dodala: 

- Shvaćam da će ovakva fotka privući mnogo gnjusnih komentara muškaraca i trolova, ali ne kajem se. Žene, ovo nije natjecanje, ovo je proglašenje moći. Moje tijelo, moj izbor.