Show

Komentari 2

Manekenka Anita Dujić hvali se moderno uređenim domom

Manekenka Anita Dujić hvali se moderno uređenim domom

Podijelila je fotke svoje vizije s pratiteljima na Instagramu te je izjavila kako je zadovoljna napretkom kojeg je ostvarila prilikom uređivanja obiteljskog doma

Anita Broadfoot (37) nekada Dujić već je početkom prosinca na Instagramu najavila da do kraja godine počinje novi početak za njenu malu obitelj jer su uselili u novi dom te da sve počinje padati na pravo mjesto.

- Kockice slažu, svi su na okupu, a srce na mjestu - rekla je Trogiranka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Manekenka je već prije izjavila da ima viziju i da zna sto točno želi, a to su uglavnom:

- Pročišćeni vizuali, minimalizam i svijetle nijanse - pojašnjava.

Bivša misica je održala svoju riječ što možemo primijetiti po fotkama koje je objavila prije nekoliko dana gdje je pokazala omiljeni kutak njenog supruga Duncana Broadfoota. Možemo vidjeti nisku komodu s gramofonskim pločama, a metalne noge je donijela iz Engleske. Zanimljivo je da ju je sama Anita izmjerila i dizajnirala, a napravio ju je njezin prijatelj stolar. Manekenka je sve povezala sa bijelim policama na zidu koje je napunila knjigama i figuricama, te podnom svjetiljkom modernog industrijskog štiha.

Već prije je otkrila mali dio svoje vizije kada je objavila fotku svog potpuno svijetlog hodnika koji vodi prema dnevnom boravku u kojem dominira bijela boja, u bijelim okvirima uokvirene fotografije i duga bijela komoda.

Anita je krajem studenog pozirala u fotelji kakvu je dugo tražila, a nabavila ju je u istarskoj trgovini namještaja. 

- Nema ništa ljepše nego kad se na pažljivi način udahne život nečem što sa sobom nosi razne priče - smatra Anita.

Krajem prosinca je sa svojim suprugom Duncanom, inače menadžerom lokacija, proslavila prvu godišnjicu braka. Par se upoznao na snimanju mjuzikla 'Mamma Mia 2' na Visu, a kao plod njihove ljubavi dobili su kćerkicu Lily.

GLEDAJTE SERIJU ‘TARIK I BUKI’ I OSVOJITE PUTOVANJE!

Najčitaniji članci