Show

Komentari 8

Manekenka Anita Dujić otkrila nikad prije objavljene fotke s bajkovitog vjenčanja u Škotskoj

Manekenka Anita Dujić otkrila nikad prije objavljene fotke s bajkovitog vjenčanja u Škotskoj

Ona i suprug Duncan Broadfoot proslavili su svoju prvu godišnjicu braka. Anita je na Instagramu podijelila do sada neviđene romantične fotografije vjenčanja u Škotskoj, a pratitelje je posve očarala

Maneanka i poduzetnica Anita Dujić (37) je sa svojim mužem Duncanom Broadfootom proslavila su prvu godišnjicu vjenčanja te je tim povodom s pratiteljima odlučila podijeliti neviđene fotografije sa predivnog vjenčanja koje se održalo u Glasgowu.

- Bila je to najizazovnija i najbolja godina istovremeno. Jako sam sretna što dijelim ovo putovanje s tobom. Sretna ti godišnjica, ljubavi - napisala je Anita u opisu ispod niza romantičnih fotografija.

"Predivno čestitam godišnjicu, slatkiši", "Neka ljubav cvjeta", "I dalje nešto najljepše što vidjeh. Sretnu vam godišnjicu braka želim i neka svaka nadolazeća bude još sretnija!", napisali su joj pratitelji u komentarima.

Za najromantičniji dan u njihovom životu Anita je nosila čipkastu vjenčanicu dugih rukava dok je Duncan nosio tradicionalni škotski kilt. Par je u sretnoj vezi već četiri godine a 2019 godine svijetu su predstavili svoju kćerkicu Lily.

Prije nego što je stupila u vezu sa Duncanom, Anita je bila u braku sa Ivanom Veljačom s kojim se razvela nakon dvije godine.

Najčitaniji članci