Obavijesti

Show

Komentari 36

Manekenka objavila trudnoću, a fanovi se ljute: 'Ovo je oglas'

Manekenka objavila trudnoću, a fanovi se ljute: 'Ovo je oglas'
7

Iskra je objavom trudnoće razljutila fanove jer mnogi smatraju da je objavu sponzorirala tvrtka koja proizvodi testove za trudnoću. Naglasili su da za četiri mjeseca trudnoće i jasno vidljiv trbuh ne treba test

VIDEO

Plus size manekenka Iskra Lawrence (29) očekuje prvo dijete s partnerom Philipom Payneom. Sretnu vijest objavila je na društvenim mrežama.

- Više nismo samo nas dvoje, uskoro ćemo biti obitelj od tri člana... Bili smo šokirani kad smo vidjeli dvije crtice na testu. Trenutačno sam trudna 17 tjedana i tri dana. Nikad nisam bila ovoliko uzbuđena da upoznam nekoga. Philip i ja smo zaljubljeni u našu malu P lopticu - napisala je manekenka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:13

Prije nego će ona potvrditi vijest na društvenim mrežama, Iskru su razotkrile paparazzi fotografije iz New Jerseyja na kojima je vidljiv njezin trudnički trbuščić. 

Ipak, Iskra je objavom trudnoće razljutila fanove jer mnogi smatraju da je objavu sponzorirala tvrtka koja proizvodi testove za trudnoću. 

- Tvoja objava trudnoće je doslovno oglas - pisali su joj pratitelji te su naglasili da za četiri mjeseca trudnoće i jasno vidljiv trbuh ne treba test. 

Iskra i Philip upoznali su se na prošlogodišnjem partyju povodom Grammyja, a u svibnju ove godine potvrdili su kako su u ljubavnoj vezi koja traje od listopada 2018. Philip radi u glazbenoj industriji, a Iskra je jednom prilikom izjavila kako se želi preseliti u Teksas i biti uz svog voljenog koji je oduvijek maštao o tome da jednog dana ima djevojku kao što je Iskra.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZANCIJA':

Pokretanje videa...

16:11
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci