Obavijesti

Show

Komentari 138

Manekenka se skinula kod Zida plača: 'Ovo je ozbiljan incident'

Manekenka se skinula kod Zida plača: 'Ovo je ozbiljan incident'
5

Znam da u moj inbox pristiže hrpa prijetećih poruka, ali bezuspješno se trudite jer takve poruke ne čitam, poručila je belgijska manekenka Marisa

VIDEO

Belgijska manekenka i umjetnica Marisa Papen (26) na svojem je profilu društvene mreže objavila fotografiju na kojoj 'kao od majke rođena' pozira ispred Zida plača u Izraelu.

- Ovo je neugodan događaj, težak i tužan, koji vrijeđa svetost mjesta i osjećaje onih koji ga posjećuju - rekao je rabin Shmuel Rabinovich za novine Yedioth Ahronoth.

- Zid srama - napisala je manekenka uz spornu fotografiju i usput zamolila fanove da 'knjigu ne sude po koricama'.

Potez kontroverzne Marise, koja je prošle godine završila u egipatskom zatvoru jer je pozirala gola pokraj Luksora, naljutio je mnoge, a posebno burno reagirale su vjerske udruge koje su cijelu situaciju nazvale ozbiljnim i tužnim incidentom.

Inače, ova manekenka često objavljuje golišave fotografije koje su nastale na raznim stranama svijeta, a svoj životni stil opisuje kao 'golu slobodu gdje maske padaju i bacaju se u ocean'.

- Znam da u moj inbox pristiže hrpa prijetećih poruka, ali bezuspješno se trudite jer takve poruke ne čitam - poručila je Marisa. 

Inače, manekenka je svojedobno otkrila kako ju je iskustvo iz Egipta natjeralo na, kako tvrdi, pomicanje granica religije i politike još dalje. 

 

VIDI OVO: 5 najbizarnijih mjesta za ljetni seks.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 138
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin