Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
138 komentara

Manekenka se skinula kod Zida plača: 'Ovo je ozbiljan incident'

Znam da u moj inbox pristiže hrpa prijetećih poruka, ali bezuspješno se trudite jer takve poruke ne čitam, poručila je belgijska manekenka Marisa

Foto: Privatni album
138 komentara

Belgijska manekenka i umjetnica Marisa Papen (26) na svojem je profilu društvene mreže objavila fotografiju na kojoj 'kao od majke rođena' pozira ispred Zida plača u Izraelu.

- Ovo je neugodan događaj, težak i tužan, koji vrijeđa svetost mjesta i osjećaje onih koji ga posjećuju - rekao je rabin Shmuel Rabinovich za novine Yedioth Ahronoth.

- Zid srama - napisala je manekenka uz spornu fotografiju i usput zamolila fanove da 'knjigu ne sude po koricama'.

Potez kontroverzne Marise, koja je prošle godine završila u egipatskom zatvoru jer je pozirala gola pokraj Luksora, naljutio je mnoge, a posebno burno reagirale su vjerske udruge koje su cijelu situaciju nazvale ozbiljnim i tužnim incidentom.

Inače, ova manekenka često objavljuje golišave fotografije koje su nastale na raznim stranama svijeta, a svoj životni stil opisuje kao 'golu slobodu gdje maske padaju i bacaju se u ocean'.

- Znam da u moj inbox pristiže hrpa prijetećih poruka, ali bezuspješno se trudite jer takve poruke ne čitam - poručila je Marisa. 

Inače, manekenka je svojedobno otkrila kako ju je iskustvo iz Egipta natjeralo na, kako tvrdi, pomicanje granica religije i politike još dalje. 

 

VIDI OVO: 5 najbizarnijih mjesta za ljetni seks.

Message