Obavijesti

Show

Komentari 38

Manekenka skočila s nebodera: Bježala od silovatelja s nožem

Manekenka skočila s nebodera: Bježala od silovatelja s nožem
9

Teško je povrijeđena, ne može hodati. Jučer me nazvala i rekla da je vode u zatvor te da ju žele okriviti, rekla je Ekaterinina majka koja skuplja 94.000 kuna za liječenje

VIDEO

Američki poduzetnik je bio bijesan, kako pišu ruski mediji, i prijetio je nožem ruskoj manekenki Ekaterini Stetsiuk (22) jer se nije htjela skinuti i spavati s njime. Dodaju kako su bili na šestom katu hotela u Dubaiju, a Ekaterina je skočila kroz prozor nebodera bježeći od silovatelja i čudom preživjela. 

 

🖤💫

A post shared by Katrin🎭 (@black_jack_lady) on

- Teško je povrijeđena, ne može hodati. Jučer me nazvala i rekla da je vode u zatvor te da ju žele okriviti. Nadali smo se da će joj savjetnik pomoći - ispričala je šokirana manekenkina mama Inge. Kaže da su ju zamolili da ne razgovara s medijima, ali ona ne zna kome bi vjerovala. Istaknula je kako je njezina kći otišla 15. veljače u Dubai na mjesec dana gdje je dobila manekenski ugovor. 

 

Скучаю по лету🥀 Look : @all_in_moda38 ❤️ #siberangirl #blackjack #mood

A post shared by Katrin🎭 (@black_jack_lady) on

Navodni napadač je bio na poslovnom putovanju i ne zna se još njegovo ime. Poduzetnik je porekao sve optužbe i tvrdi da je manekenka napala njega te je bio prisiljen braniti se. Ekaterina je u pritvoru u bolničkoj postelji, a muškarac je pokušao napustiti Dubai, no policija ga je zadržala na aerodrom. Mogao bi dobiti kaznu zatvora od 15 godina. Majka Inge je za ruske medije progovorila o cijelom incidentu. 

- Što se tamo dogodilo znam samo po onome što mi je ona ispričala. Ovdje su zakoni drugačiji i strahujemo kakav će biti razvoj događaja - rekla je Inge. Dodala je kako će što prije otputovati ka kćeri kako bi bila s njome u ovim teškim trenucima. Ekaterinina prijateljica Irina Grosman je rekla kako je manekenka preživjela čudom te da ima slomljenu kičmu i nekoliko kosti koje ju sačinjavaju. U javnost su procurile glasine kako se mlada djevojka nije bavila manekenstvom u Dubaiju nego eskortom. Njezina majka je to opovrgnula istaknuvši kako je to laž. 

- Molimo sve koji znaju Ekaterinu, kao i sve dobre ljude, da joj daju priliku da se oporavi - ispričala je Ruskinja i tražila pomoć da prikupi sredstva za liječenje kćeri koje bi moglo doseći cijenu od 94.000 kuna. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...