Obavijesti

Show

Komentari 17

Marija nije prestala prigovarati: Baš svakom jelu je našla manu

Marija nije prestala prigovarati: Baš svakom jelu je našla manu
9

Maneštra se svima jako svidjela, osim Mariji koja smatra da to nije bilo primjereno predjelo. Osim toga, rekla je kako se 'prava' maneštra kuha pet do šest sati, a Lučano je nije toliko spremao

VIDEO

Lučano Ferenčić bio je vrlo uzbuđen što će svoje nove prijatelje ugostiti na večeri pa je tako u početku imao malu tremu, a to su i sami gosti primijetili. Bez obzira na to domaćin im je pripremio pravu istarsku rapsodiju te im ponudio tradicionalne recepte tog kraja. Pijat s trukinjom - tanjur istarske maneštre bio je ponuđen za predjelo.

- Maneštra je bila jako finog okusa i to me podsjetilo na maneštru kakvu su naše none kuhale - kazala je Aleksandra. Maneštra se svima jako svidjela, osim Mariji koja smatra da to nije bilo primjereno predjelo.

Za glavno jelo Lučano je napravio istarski žgvacet s domaćim fužima te je jelo nazvao - Rebra na padelu.

- Glavno jelo je bilo odlično! Meso je bilo mekano, a fuži točno onako kako ja volim - priznala je Elisabetta. A dok su i ostali gosti hvalili Lučanovo jelo, Mariji opet nije bilo po volji.

- Trebao je maknuti i odvojiti meso od kosti - rekla je Marija, a Adil je zaključio da ona samo traži razloge za davanje niske ocjene.

Kruške u crnom vinu sa sladoledom bile su ponuđene za desert, a od svega na tanjuru Mariji je odgovarao samo sladoled! Cijelu večeru Lučano je upotpunio glazbenim iznenađenjem pa su svi zajedno zapjevali i zaplesali uz harmoniku. 

Nakon prave istarske večere i fešte stigao je red na ocjenjivanje. Marija je Lučanu dala ocjenu 7 jer joj se nije svidio desert, baš kao ni Adilu koji mu je iz istog razloga dao ocjenu 6.

Aleksandra mu je dala osmicu jer joj se nije svidio cimet u desertu, a Elisabetta je Lučana počastila čistom desetkom!

- Večera je bila fenomenalna. Baš je pogodio moje okuse i sve je bilo odlično i za deset plus - rekla je. 

Tako je domaćin Lučano zaradio 31 bod i time prešao u trenutno vodstvo.

- Nakon napornog dana zahvalan sam da je večer prošla u lijepom tonu. Dao sam sve od sebe i mislim da sam zadovoljio svačiji apetit. Tanjuri su bili prazni, znači odradio sam dobar posao - zaključio je Lučano. 

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Pokretanje videa...

13:47

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu