Obavijesti

Show

Komentari 9

Marijana Batinić pozvala Edu u pomoć, vježba nakon porođaja

Marijana Batinić pozvala Edu u pomoć, vježba nakon porođaja
9

Vježbe se baziraju na vlastitoj težini tijela, uz poneki poznati rekvizit poput bučica, strunjače, pilates lopte ili girji. Trebat će nam i štoperica, pojasnio je trener

VIDEO

Voditeljica Marijana Batinić (39) u rujnu je rodila drugo dijete, a kako bi se što prije vratila u formu, ali i vratila energiju, odlučila je trenirati s Edinom Mehmedovićem (39), trenerom u emisiji 'Život na vagi'.

POGLEDAJTE VIDEO: Sanja odgovorila na 24 pitanja!

Pokretanje videa...

Sanja Žuljević u 24 pitanja 11:25

- Želim vratiti energiju, prije svega. Neispavana sam, nemam snage, kondicije i najvažnije mi je vratiti se u formu, osjećati se opet dobro u svojoj koži. Oslabio mi je i imunitet pa ga planiram ojačati vježbanjem i, naravno, zdravom, izbalansiranom prehranom, koju mi je sastavila nutricionistica iz 'Života na vagi' Martina Linarić, a koju ću rado podijeliti s mamama. Planiram, dakle, osnažiti organizam, što je jako važno nakon porođaja, pogotovo u ovo vrijeme. Ako usput ode i koji zaostali kilogram, vratit ću se i u svoj konfekcijski broj, što je samo dodatni plus - poručuje Marijana te otkriva kako se nada da neće razočarati trenera Edu jer, priznaje, da je poprilični kampanjac kad je vježbanje u pitanju.

Edo je otkrio da ga je jednog ranog jutra dočekala Marijanina poruka.

- Kasnije sam, naravno, shvatio kako je vrijeme javljanja povezano s malom bebom koja tek hvata ritam spavanja, dojenja i bivanja. Pretpostavio sam u prvim taktovima Marijanine sonate da je neka promjena na vidiku. Vrlo sažeto mi je objasnila kako je riječ o 'comebacku' nakon porođaja. Manjak sna. Anemičnost. Smanjeni nivo energije. Opuštenost muskulature. Rigidna fascija. Ukočenost. Hormonalni disbalans… Stoga smo odlučili, bez ikakve odgode, odmah se baciti na posao - rekao je trener Edo.

Dodao je da im je prvi korak bio odraditi testove kako bi provjerio u kakvom je stanju Marijana i kako bi tome prilagodio daljnji proces. 

Batinić nakon poroda: 'Beba je dobra, ali nedostaje mi sna...'
Batinić nakon poroda: 'Beba je dobra, ali nedostaje mi sna...'

- Vježbe se baziraju na vlastitoj težini tijela, uz poneki poznati rekvizit poput bučica, strunjače, pilates lopte ili girji. Trebat će nam i štoperica - kaže Edo. 

A kako će teći proces povratka energije te kako izgledaju treninzi koje je pripremio trener, a koje su ujedno i iznimno jednostavne za odrađivanje unutar vlastita četiri zida, moći ćemo saznati na RTLplay-u i na internetskoj stranici RTL-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...