Show

Komentari 28

Marijana Mikulić obračunala se sa znatiželjnim komentatorima: 'Te riječi nekoga drugoga bole'

Marijana Mikulić obračunala se sa znatiželjnim komentatorima: 'Te riječi nekoga drugoga bole'

'Ne moramo uvijek sve zapitkivati, komentirati, dijeliti savjete, jer ne znamo kakve su borbe s druge strane i zašto se osoba ponaša kako se ponaša, zašto radi to što radi', napisala je glumica

Glumica Marijana Mikulić (39) često dijeli dogodovštine, uspone i padove u odgoju trojice sinova, a posebno što sve radi kako bi pomogla najmlađem Jakovu (3) koji je nedavno progovorio prve riječi. Posljednja objava na Instagramu potaknula je brojna pitanja njezinih pratitelja o tome zašto još uvijek sina vozi u dječjim kolicima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mikulić je na Instagramu objavila fotografiju sina Jakova u dječjim kolicima tijekom šetnje u parku, a u opisu se  obratila ljudima koji su je ispitivali kako to da se dječak još uvijek vozi u kolicima. 

- Nakon objave neki dan stižu poruke: kako to da se Jaki još hoće voziti u kolicima, pa ZAR se još vozi, ZAŠTO se još vozi. U šetnji je nedavno naišla pored nas starija gospođa koja je za ruku držala curicu dosta manju od Jakova i kaže 'uh, vidi kako je ovaj dječak velik, a još se vozi u kolicima'.

Tako svi mi komentiramo i zaključujemo po vlastitom iskustvu. A nemamo pojma kako komentar utječe na onog koga komentiramo/kome ga upućujemo - započela je Marijana.

- Mi smo proljetos prerasli triciklić i proslijedili ga, guralicu za bebe još davno, ljetos kišobran kolica.. Aaali jako brzo smo se pokajali za kolica. Jer s Jakijem su šetnje postale.. nazovimo to-avanture! Odlazak na plac bez kolica završava u suzama - što njegovim što mojim - ta borba s rukama punim vrećica još tegliti i njega dok vrišti, svi gledaju. Nemoguće je bez lizalica, bombona i sličnih utenzilija najjednostavnije rute prijeći ako ne idemo u smjeru koji on zamisli-bacanje, plač, vriska, grize, grebe-jer ne zna reći što želi. A objasnit mu ne možemo - piše ona. 

- Ne moramo uvijek sve zapitkivati, komentirati, dijeliti savjete, jer ne znamo kakve su borbe s druge strane i zašto se osoba ponaša kako se ponaša, zašto radi to što radi. Možemo nekad reći nešto lijepo, a ako nam se ne da, možemo i šutjeti. Možemo svoju pamet i savjete nekad zadržati za sebe. Sve super, sve pozitivno, al nemojte mi s 'da sam ja ti', jer, maco, nisi" - zaključila je glumica. 

S ovom objavom Marijana je u komentarima dobila puno poruka podrške. 

POGLEDAJTE VIDEO: ZVIJEZDE VRIŠTE - JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ I NEVIO MARASOVIĆ