Obavijesti

Show

Komentari 1

Marijana: Nastupala sam kao mala, htjela sam biti pjevačica

Marijana: Nastupala sam kao mala, htjela sam biti pjevačica
3

Okupljali smo se godinama, ma cijelo djetinjstvo, svake ljetne večeri uvijek na istom mjestu, baš ispred ove crkvice. Na ovom zidiću sam održavala (besplatne) koncerte ekipi iz ulice, rekla je Batinić

VIDEO

Voditeljica Marijana Batinić (39) uživa u rodnom Splitu s obitelji. Svakodnevno objavljuje fotografije grada ispod Marjana, starije kćeri Ene, koja uživa trčati i igrati se na pijesku s ostalom djecom, ali i malene Roze u kolicima.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:52

S obzirom na to da su joj već rekli kako 'namjerno vadi mast kontinentalcima', koji su na snijegu, ovih se dana našalila da bi netko mogao pomisliti da u Splitu ne radi ništa već da se samo penje po zidićima, ispija kave i sunča na zimskom suncu.

- Što da radim kad sam na odmoru u rodnom gradu - rekla je voditeljica. Otišla je prošetati s Enom i Rozom po Splitu i pokazala joj gdje se sve majka 'skitala' i skrivala s društvom u djetinjstvu. 

Batinić emotivnom porukom raznježila sestru: 'Kao blizanke'
Batinić emotivnom porukom raznježila sestru: 'Kao blizanke'

- Kao mala, dok sam još sanjala o karijeri pjevačice, na ovom zidiću sam održavala (besplatne) koncerte ekipi iz ulice. Okupljali smo se godinama, ma cijelo djetinjstvo, svake ljetne večeri uvijek na istom mjestu, baš ispred ove crkvice... - započela je Marijana pa nastavila: 

- I baš dok sam Eni prepričavala naše dogodovštine, autom je prošao Stipe, jedan od mojih najboljih prijatelja iz djetinjstva kojeg sam zadnji put vidjela prije nekih dvadesetak godina. Zaokupljena djecom (cendranje na jednom, 'mamakanje' na drugom uhu), jedva sam se snašla i samo mu ovlaš mahnula. Valjda me zbog tog susreta starih prijatelja koji su se rezervirano pozdravili cijeli dan pere neka nostalgija. 

Pratitelji su joj zahvalili što ih je vratila u bezbrižne dane, a bilo je i onih koji su je obavijestili kako su se i oni družili ispred te iste crkve u maloj Ulici svetog Lovre.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin