Obavijesti

Show

Komentari 155

Marijana: Obitelj mi je rekla da ne idem u BB jer ću ih izgubiti

Marijana: Obitelj mi je rekla da ne idem u BB jer ću ih izgubiti
6

Kao i par proteklih dana, Marijana i Nemeš često vode razgovore o svom odnosu. Marijana mu je rekla da bi voljela da ga je upoznala ranije, ali da bi onda bio balavac

VIDEO

Emin odlazak iz kuće sve stanare je naveo da razmišljaju o svom ponašanju. Bojana se svom silom trudi objasniti da Emi nije dala bodove s namjerom da ju izbaci. U razgovoru s Vladimirom priznala mu je da mu pola toga vjeruje, a pola ne. Za to vrijeme Marijana i Nemeš razgovarali su o svojoj vezi u spavaćoj osobi.

- Obitelj me preklinjala da ne uđem u kuću Velikog Brata. Napominjali su mi da ću ih izgubiti, što se i dogodilo. Voljela bih da sam te upoznala ranije, ali ti bi onda bio balavac - rekla je Marijana.

Ema otrovnu strelicu ispalila u Nirmala

Stanarima se obratila i Ema kako bi jednom od bivših sustanara ispalila otrovnu strelicu. Odlučila je da će to biti Nirmal. No, prije nego što im je to obznanila rekla je ponešto o svakom ukućaninu i dodala da nikome od njih nije ništa zamjerila. 

Što se tiče Nirmalove otrovne strelice, on će sljedećih par dana morati slušati i ispunjavati sve Sorajine zahtjeve, a uz to će joj se obraćati s Vi. Ni Nirmal, a ni Soraja nisu zadovoljni s ovom otrovnom strijelom jer se i inače nastoje izbjegavati. Oboje su u ispovjedaonici iznijeli svoje stavove o otrovnoj strelici, a Soraja je još dodala koliko je Ema veliki čovjek kad nikome od ukućana nije ništa zamjerila. Horvat smatra da je Ema dobro izabrala u koga će ispaliti otrovnu strijelu. 

Brendon bi htio s Nirmalom na fitness

Dok su razgovarali u dnevnoj sobi, Brendon je rekao Nirmalu kako se nada da će se i izvan kuće družiti te da bi mu bilo drago da zajedno idu na fitness. Lester smatra da Brendon otkad je ušao u kuću stalno mijenja stavove. 

Ema na razgovoru kod psihologa

Nakon povratka u Hrvatsku, Ema je zatražila razgovor s psihologom, piše srpski Alo. Naime, dok su je novinari Alo-a zvali kako bi je zamolili za komentar, Ema im je rekla kako ne može razgovarati s njima i proslijedila ih ženskoj osobi za odnose s javnošću koja je objasnila da Ema ne može davati intervjue dok ne razgovara s psihologom. Iz produkcijske kuće Emotion za Alo su komentirali kako po napuštanju kuće svatko ima pravo zatražiti razgovor s psihologom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 155
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...