Show

Komentari 8

Marina Rogoznica je zvijezda reklamnih kampanja: 'Obitelj mi je inspiracija, pomogli su mi'

Marina Rogoznica je zvijezda reklamnih kampanja: 'Obitelj mi je inspiracija, pomogli su mi'

Marina Pohl Rogoznica, sestra glazbenika Borisa Rogoznice, tri godine s obitelji živi u Norveškoj, gdje je zvijezda reklamnih kampanja. U početku je radila u ugostiteljstvu, a učila je i norveški jezik

Prije tri je godine otišla u Norvešku, pridružila se suprugu Alanu, koji je otišao ranije i “pripremio” teren za suprugu Marinu. Imali su malu kćer, druga je bila na putu. Zagreb, Sukošan i Hrvatsku zamijenila je Lillestrømom i Norveškom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nije im bilo lako s dvoje male djece, no uspjeli su. Marina priznaje kako su joj kad je došla u tuđinu primjer bili brat Boris Rogoznica (31) i, sad već bivša šogorica Doris Pinčić (32).

- Puno su mi pomogli moj brat Boris i njegova bivša žena Doris uz koje sam gledala i učila što znači biti posvećen svom pozivu, ne odustajati od želja te posvetiti se i ulagati u samu sebe. Znanje da te karijera i posao kojim se baviš ne obilježavaju kao osobu već samo dodaju plus na već izgrađenu osobu koja savjesno i odgovorno živi svoj život ali je uvijek tu za svoju obitelj - objasnila nam je Marina.

A sada se nada da bi njena priča mogla inspirirati druge. U početku je radila u ugostiteljstvu, sporazumijevali su se na tri jezika, a Marina je učila i norveški.

- Početkom zime druge godine otkako smo bili u Norveškoj, život me ponovo gura u javne vode te cijelu 2019. radim dodatno, iz hobija kao lice za reklame za velike Norveške brand kompanije. Počelo je ležerno no već počinje davati naznake da će se posao i dalje razvijati u Norveškim i Internacionalnim okvirima na moje veliko veselje - rekla je Pohl Rogoznica.

Teško je i nabrojati sve kampanje u kojima se je može vidjeti. Njena crvena kosa i plave oči, izgleda, blagonaklono djeluju na norveške potrošačke navike. Zvijezda je i kampanje najveće teleoperaterske kompanije i to zbog 5G mreže.

- Pod temom ‘Sigurnost’ dolaskom nove 5G mreže, pokrenuta je velika kampanja koja je vođena mojim licem. Na taj sam rad najviše ponosna jer je došao kao nagrada poslije jako zahtjevne prve godine ali i kao početak jednog novog i bogatijeg života - otkrila nam je Marina.     

Najčitaniji članci