Obavijesti

Show

Komentari 8

Marina Rogoznica je zvijezda reklamnih kampanja: 'Obitelj mi je inspiracija, pomogli su mi'

Marina Rogoznica je zvijezda reklamnih kampanja: 'Obitelj mi je inspiracija, pomogli su mi'
11

Marina Pohl Rogoznica, sestra glazbenika Borisa Rogoznice, tri godine s obitelji živi u Norveškoj, gdje je zvijezda reklamnih kampanja. U početku je radila u ugostiteljstvu, a učila je i norveški jezik

VIDEO

Prije tri je godine otišla u Norvešku, pridružila se suprugu Alanu, koji je otišao ranije i “pripremio” teren za suprugu Marinu. Imali su malu kćer, druga je bila na putu. Zagreb, Sukošan i Hrvatsku zamijenila je Lillestrømom i Norveškom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Boris i Doris 01:00

Nije im bilo lako s dvoje male djece, no uspjeli su. Marina priznaje kako su joj kad je došla u tuđinu primjer bili brat Boris Rogoznica (31) i, sad već bivša šogorica Doris Pinčić (32).

- Puno su mi pomogli moj brat Boris i njegova bivša žena Doris uz koje sam gledala i učila što znači biti posvećen svom pozivu, ne odustajati od želja te posvetiti se i ulagati u samu sebe. Znanje da te karijera i posao kojim se baviš ne obilježavaju kao osobu već samo dodaju plus na već izgrađenu osobu koja savjesno i odgovorno živi svoj život ali je uvijek tu za svoju obitelj - objasnila nam je Marina.

A sada se nada da bi njena priča mogla inspirirati druge. U početku je radila u ugostiteljstvu, sporazumijevali su se na tri jezika, a Marina je učila i norveški.

- Početkom zime druge godine otkako smo bili u Norveškoj, život me ponovo gura u javne vode te cijelu 2019. radim dodatno, iz hobija kao lice za reklame za velike Norveške brand kompanije. Počelo je ležerno no već počinje davati naznake da će se posao i dalje razvijati u Norveškim i Internacionalnim okvirima na moje veliko veselje - rekla je Pohl Rogoznica.

Teško je i nabrojati sve kampanje u kojima se je može vidjeti. Njena crvena kosa i plave oči, izgleda, blagonaklono djeluju na norveške potrošačke navike. Zvijezda je i kampanje najveće teleoperaterske kompanije i to zbog 5G mreže.

Doris došla s Borisom: 'Vrijeme je da vam kažem tužnu vijest'
Doris došla s Borisom: 'Vrijeme je da vam kažem tužnu vijest'

- Pod temom ‘Sigurnost’ dolaskom nove 5G mreže, pokrenuta je velika kampanja koja je vođena mojim licem. Na taj sam rad najviše ponosna jer je došao kao nagrada poslije jako zahtjevne prve godine ali i kao početak jednog novog i bogatijeg života - otkrila nam je Marina.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin