Show

Komentari 8

Marina Tucaković prije voljenog Fute bila je u braku s poznatim gitaristom i njemu posvetila hit

Marina Tucaković prije voljenog Fute bila je u braku s poznatim gitaristom i njemu posvetila hit

Jedna od najvećih hitmejkerica regije do smrti je bila u braku s Aleksandrom Radulovićem Futom, ali to joj nije bio jedini brak. Prije njega bila je s gitaristom 'Bulevara', Nenadom Stamatovićem

Prvi suprug Marine Tucaković bio je Nenad Stamatović (66), gitarist grupe 'Bulevard', nakon kojeg se udala za Aleksandra Radulovića Futu. U intervjuu iz 1983. otkrila je kako se osjeća o tadašnjem suprugu:

- Neca je moj "majstor za poljupce", "tako mi dobro radi sve". On je moj najbolji lijek za sve nemirne sne - prenosi Yugopapir.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kao i svi drugi. Recimo ja počnem: "Kikiriki slan, dragi dobar dan." A on meni: "Točna kao sat, coki me u vrat, orasi i med, a u srcu led, samo jedan sat, coki me u vrat. I vrlo brzo ja sam shvatio da si obična i prazna - ispričala je Marina prije gotovo četrdeset godina.

Marina se ubrzo nakon udala za Futu, s kojim je imala dva sina, Milana i Miloša.

2008. Miloš je preminuo, a nakon toga joj je želja bila da ju pokopaju u istu grobnicu u kojoj joj je pokopan i sin.

- Mi smo izgubili majku i suprugu, životnog suputnika, a ne nacionalno blago. Marina nikada nije voljela patetiku i masovno obilježavanje njene smrti bilo bi protiv duha po kom je živjela i radila. Njena želja je uvijek bila da bude sahranjena u obiteljskoj grobnici, zajedno sa svojim sinom Milošem, a ne u Aleji Velikana - napisala je Marinina obitelj u priopćenju.

Marinina sprovod odgođen je dok njezin suprug Futa ne preboli korona virus.

POGLEDAJTE I 24 PITANJA S RADIJSKOM VODITELJICOM ANAMARIJOM BOŽINOVIĆ: 

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci