Obavijesti

Show

Komentari 0

Marina Tucaković se vraća: Već je počela pisati pjesme Karleuši

Marina Tucaković se vraća: Već je počela pisati pjesme Karleuši
7

Nakon operacije tumora na dojci u Beogradu, Marina je po preporuci liječnika otišla u Njemačku na imunoterapiju. Kako kaže, uskoro će saznati rezultate terapije

VIDEO

Oporavljam se, hvala Bogu, bolje mi je, rekla je poznata autorica glazbenih tekstova Marina Tucaković (64) koja se već nekoliko mjeseci bori s rakom, prenose srpski mediji. Kako kaže, redovito ide na liječničke preglede, ali joj se stanje poboljšava. 

- I dalje imam problem, idem na kontrole. Svašta tu još ima. Doktori su zasad zadovoljni, ali ništa ne kažu - dodala je Marina. 

24sata

U veljači je Marina operirala tumor na dojci na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu, a potom je po preporuci liječnika otišla u Njemačku na imunoterapiju. Kako kaže, uskoro će saznati rezultate terapije. 

- Psihički sam u redu, borim se i neću si dopustiti da se predam - rekla je Marina svojedobno nakon operacije.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (40) već je obavijestila svoje pratitelje na društvenoj mreži da je Marina bolje i da je počela pisati pjesme za nju koje bi trebale izaći krajem godine. Ovog su tjedna objavile i zajedničku fotografiju na kojoj su zagrljene i nasmijane. 

- Marina se vratila. Najbolji tekstopisac svih vremena - napisala je Karleuša. 

Tucaković je pisala hitove Lepoj Breni (57), Harisu Džinoviću (67), preminulom Toši Proeskom, Zdravku Čoliću (67) i mnogim drugima. Autorica je stihova pjesme preminulog Olivera Dragojevića 'Što to bješe ljubav', a Mišo Kovač (77) otpjevao je njezine 'Malo mi je jedan život s tobom', 'Duša mi je prazna', 'Niko ne zna, kako mi je' i 'Svi pjevaju, ja ne čujem'. 

Tekstopiskinja potpisuje i Severinine (46) hitove 'Gas gas', 'Gade', 'Mrtav bez mene' i 'Tridesete', a napisala je i njezin duet s Petrom Grašom (42) 'Unaprijed gotovo'.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina