Obavijesti

Show

Komentari 16

Mario Kovač: 'Konačno imam liniju poput boksačkog prvaka'

Mario Kovač: 'Konačno imam liniju poput boksačkog prvaka'
12

Mario Kovač se našalio s novim svjetskim boksačkim prvakom. Pohvalio se kako je liniju doveo do toga da izgleda poput Andresa Ruiza i to zahvaljujući kontrolom prehrane i čestim treninzima

VIDEO

Redatelj, glumac, skladatelj, dramaturg, scenograf, aktivist i DJ Mario Kovač (43) podijelio je fotografiju sinoćnjeg boksačkog meča kada je 'debeljuškasti' Andres Ponce Ruiz Jr. (29) nokautirao Anthonyja Joshuu (29) u sedmoj rundi. Fotografijom Ruiza Kovač se našalio pa se usporedio s novim teškaškim prvakom. 

- Isplatila se višemjesečna kontrola prehrane i česti treninzi, Konačno imam liniju svjetskog prvaka u boksu  - napisao je Marko uz fotografiju na kojoj Andres ponosno stoji nad svojim protivnikom.

Davor Puklavec/PIXSELL

Novi prvak iako ne izgleda poput klasičnog boksača šokirao je sve kada je srušio protivnika poput Joshue. Na boks su ga upisali roditelji jer je bio problematično i hiperaktivno dijete. U školi su ga djeca zadirkivala pa kaže kako je svoj prvi meč imao sa samo sedam godina kada je primao udarce starije djece.

- Prvi amaterski meč imao sam u dobi od sedam godina. Izgubio sam tu borbu jer sam bio debeljko i morao sam se tući sa starijim klincima. Tada sam imao sedam, on je imao 12, ali bio sam toliko težak da nije bilo sedmogodišnjaka u mojoj kategoriji. Primajući udarce starije djece stekao sam veliko iskustvo - ispričao je Ruiz.

Inače, Mario je poznati redatelj i kvizaš. Znanje je testirao u kvizovima kao što su '1 protiv 100' gdje je osvojio 120 tisuća kuna, zatim je bio u 'Milijunašu', 'Šifri'... Radi na dječjim predstavama u kazalištu Tvornica lutaka, a nedavno je premijerno izvedena i njegova komedija 'Pituri nemaju sjećanja'.

Režira velika javna događanja i dodjele nagrada, ove godine je režirao i dodjelu Porina, potom ga je u Slavonskom brodu čekala i premijera 'Jagora' Ivane Brlić Mažuranić., a sprema se i na Europsko kvizno prvenstvo.

Mario Kovac

Iza njega su, između ostalog, i film 'Boree Lee - U kandžama velegrada' ali i brojni televizijski i radijski projekti, radio drama 'Žena bomba', predstava 'Muškarci.hr' i mnoštvo drugih djela. Dobitnik je i brojnih nagrada. 

Petra Radin i Mario Kovač se pitaju: 'Tko se boji vuka još?'
Petra Radin i Mario Kovač se pitaju: 'Tko se boji vuka još?'

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:49

PAZITE IH SE: Ova tri horoskopska znaka nitko ne želi u blizini

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'