Show

Komentari 86

Mario Mamić i Tia Jurčić već idućeg mjeseca pred oltarom?

Mario Mamić i Tia Jurčić već idućeg mjeseca pred oltarom?

Zdravko Mamić što prije želi zaliječiti ranu kako bi bio spreman na vjenčanje svog sina koje je zakazano za listopad, rekli su sa RTL-a u svojoj informativnoj emisiji 'RTL Danas'

Zdravko Mamić (58) trenutno prima terapiju u KB-u Sveti Duh, gdje ga čuvaju dva policajca. Tamo se oporavlja od rane u nozi koju je zadobio nakon što su nepoznati napadači na njega pucali u mjestu Zidine kraj Tomislavgrada.

No, prema reportaži RTL-a u emisiji 'RTL Danas', Mamić želi što prije zaliječiti ranu 'kako bi bio u punom elementu za vjenčanje svog sina Marija koje je planirano za listopad'. 

Pokćerka bivšeg ministra gospodarstva Ljube Jurčića, Tia (31) u vezi je sa Zdravkom sinom Mariom od prošloga ljeta. Mario je krajem godine podnio zahtjev za razvod braka od Monike Kravić (34) s kojom ima dva sina. U lipnju je bivši par viđen na ročištu brakorazvodne parnice. 

Iako su se Tia i Mario neko vrijeme skrivali od javnosti, u svibnju su prvi put zajedno pozirali za fotografiju, a u lipnju se se bezbrižno prošetali zagrebačkom 'špicom', a na piću u kafiću im se pridružio i Tijih očuh Ljubo.

Tia se nekoliko mjeseci ranije pojavila na reviji s uolčljivim dijamantnim prstenom na ruci, čija se vrijednost procjenjuje na 30.000 kn. Tada su, naime, počela šuškanja da su se Mario i Tia zaručili. 

 

Najčitaniji članci