Show

Komentari 15

Mario Valentić u Petrinji je uz obitelj: 'Hvala vam, dobro smo'

Mario Valentić u Petrinji je uz obitelj: 'Hvala vam, dobro smo'

Odmah po razornom potresu javio je na društvenim mrežama kako je njegova obitelj srećom dobro, a tijekom dana uz nekolicinu fotografija i snimki prikazao je katastrofalno stanje razrušenog grada

Potres jačine 6,2 prema Richteru napravio je ranije danas na području Petrinje, Siska i okolice ogromnu materijalnu štetu, a još se zbrajaju žrtve. Najmanje sedam ljudskih života uzela je ova tragedija. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Jedan od onih koji se tijekom ovog crnog dana javio iz Petrinje, svog grada u kojem je odrastao, je i glumac, model i fitness trener Mario Valentić (40). 

Odmah po razornom potresu javio je putem profila na društvenim mrežama kako je njegova obitelj srećom dobro, a tijekom dana uz nekolicinu fotografija i snimki prikazao je katastrofalno stanje razrušenog grada. 

- Hvala svima ljudi! Izazovno je, ali dobro je, djelujemo - napisao je u posljednjoj objavi Valentić na okupu sa svojom obitelji te se u ovim teškim trenucima već bacio na osnovnu sanaciju objekta, kao i mnogi u Petrinji pred kojima je duga noć.

Najčitaniji članci