Obavijesti

Show

Komentari 5

Renato i Nered su opet kiksali: Daleko je ovo od pravog bureka

Renato i Nered su opet kiksali: Daleko je ovo od pravog bureka
3

Ajmo reći da s obzirom na onu katastrofu od zadnji put, ovdje se vidi pomak, rekla je Željka za Markov i Renatov burek. U ukupnom poretku vodeću poziciju drže Franka i Dina, a odmah iza njih su Ana i Katarina

VIDEO

Kandidati showa „Tri, dva, jedan - kuhaj!“ u večerašnjoj epizodi idu na popravni, odnosno, kuhat će ponovno jelo zbog kojeg su dobili iznimno loše ocjene u tijeku showa. Marina i Karmen kuhaju bulgur s povrćem i biftek na kremi od patlidžana. Štefica i Karmen rade musaku, što im nikako nije bilo po volji.

Dino i Alen pripremaju brudet s bakalarom i kruh s lavandom. Marko i Renato prave burek s mesom i vjeruju da će biti puno ukusniji nego posljednji put, kad su dobili svega šest bodova. Franka i Dina ponavljaju svoj irski gulaš s pirogama. Prijateljice Katarina i Ana kuhaju janjeći zimski gulaš, koji su prošli put zeznule dodavši previše rajčice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

04:15

Žiri je prije ocjenjivanja prvo pohvalio sve kandidate jer su svi očistili svoje radne jedinice pa nije bilo negativnih ocjena. Prvi su pred tročlani sud došli Alen i Dino obeshrabreni jer su skuhali preljuto jelo. 

- Zašto uopće s bakalarom idete na ljuto? - čudio se Pažanin. Željka je komentirala da ima previše krumpira i premalo umaka, ali je okusom bila zadovoljna. Dobili su ukupno 19 bodova.

Kandidati nisu znali s kojim mesom kuhaju: 'Nejestivo je'
Kandidati nisu znali s kojim mesom kuhaju: 'Nejestivo je'

Marina i Karmen dobile su komentar da je kod njihova jela vidljiv napredak. 

- Bulgur je ispravno skuhan, ali mi je malo gusto. Trebalo se napraviti kompaktnije. Sve u svemu, napredak se vidi - rekla je Željka, a Špiček je komentirao da su bolje spojile namirnice nego prošli put. 

- Problem je serviranje, puno je sastojaka, ali svatko vodi svoju politiku - kazao je Pažanin.  One su na svom popravnom ispitu dobile 18 bodova. 

Tri,dva, jedan - kuhaj, sezona 7

Ana i Katarina su pred Željku, Pažanina i Špičeka došle sigurne da su skuhale puno bolje nego prvi put. 

- Ovo je jako ukusno, masno je, dobro začinjeno, pravi zimski okus - komentirala je Željka. 

- Što se mene tiče, omjer mesa, zelja, umaka, masnoće, teksture… odlično odrađeno. Ne fali mi ništa. Ovo bi s guštom pojeo - kazao je Pažanin. Špiček je komentirao da bi mu bilo draže da je malo više zelja, ali je jako zadovoljan svime. Ponosne djevojke dobile su 26 bodova. 

S posebnom se napetošću čekao dolazak Renata i Marka pred žiri koji su pripremali burek s mesom. 

- Ajmo reći da s obzirom na onu katastrofu od zadnji put, ovdje se vidi pomak. Ali to je daleko od pravog bureka - rekla je Željka. Špiček nije presretan s dobivenim jelom, baš kao ni Pažanin. Dečki su za svoje jelo zaradili 10 bodova. ,

Tri,dva, jedan - kuhaj, sezona 7

Franka i Dina nisu baš bile zadovoljne svojim jelom. Špiček je komentirao da je meso kuhano, a ne pečeno. Isto je komentirao i Ivan koji je bio generalno zadovoljan jelom.

- Meni je umak odličan, piroge su jako fine. Nemam primjedbi. Kotleti jesu roza, ostalo su već dečki rekli - zaključila je Željka. Ukupna ocjena žirija za njihovo jelo bila je 19 bodova. 

Posljednje su pred žiri došle sestre Štefica i Katica s nadom da je krumpir u njihovoj musaki dovoljno pečen.

- Musaka je ok, ali je previše vodena. Ne znam je li u mesu ostalo previše vode. Krumpir nije sirov, ali moglo je biti još 15 minuta u pećnici. Začinjen je lijepo, sve štima - kazala je Željka. 

- Nije me mišljenje prevarilo. Jako je lijepo začinjeno, dobili biste puno bolje da je malo tanje. Moglo se peći na laganijoj temperaturi - komentirao je Špiček. Sestre su dobile 15 bodova, odnosno jedan bod više nego prošli put. U ukupnom poretku vodeću poziciju drže Franka i Dina, a odmah iza njih su Ana i Katarina. Zasad su najlošiji Marko i Renato.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama