Obavijesti

Show

Komentari 6

Marko Tolja i supruga očekuju bebu: 'Presretni smo radi toga'

Marko Tolja i supruga očekuju bebu: 'Presretni smo radi toga'
5

Pjevačeva supruga Ana je, kako piše Story, u drugom tromjesečju trudnoće te bi se beba navodno trebala roditi u veljači sljedeće godine

VIDEO

Pjevač Marko Tolja (34) i manekenka Ana Ivančević (32) vjenčali su se u srpnju u Istri u tajnosti nakon sedam godina veze. Tolja je za magazin Story potvrdio vijest da on i supruga očekuju prinovu. 

- Istina je, Ana i ja čekamo bebu i presretni smo zbog toga - rekao je pjevač. Story je doznao od ljudi bliskih supružnicima da je manekenka u drugom tromjesečju te da bi se beba navodno trebala roditi u veljači sljedeće godine. 

Pjevač i manekenka su svoju ljubav započeli na društvenoj mreži i Marko je nakon pet godina veze zaprosio Anu. Kako Markova supruga ne voli medijsku pozornost, par se rijetko viđa zajedno u javnosti, zato je i njihova svadba bila sakrivena od javnosti. 

- Svi kažu da je sedma godina krizna, a nama je baš super. Ja sam rođen u sedmom mjesecu, sedam godina smo u vezi koju smo evo okrunili brakom - rekao je pjevač za Story netom prije vjenčanja. Tolja je svojoj supruzi posvetio nekoliko ljubavnih pjesama. 

- Ne govorim mnogo o emocijama, lakše mi je sve reći glazbom. Zato sam joj i napisao pjesme. I radije bih to pokazao djelima nego sjeo i pričao o tome kako se volimo. Znam da žene to ponekad žele čuti i to treba katkad reći, naravno, ali ovako mi je nekako prirodnije - ispričao je.  

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...