Obavijesti

Show

Komentari 51

Marko Tolja slavio je u finalu: Bolji sam učenik nego učitelj

Marko Tolja slavio je u finalu: Bolji sam učenik nego učitelj
7

U finalu šeste sezone Plesa sa zvijezdama susreli su se Lana Banely i Marko Tolja. Oboje su zaslužili doći do kraja jer su tijekom cijele sezone izvrsno plesali

VIDEO

U samom finalu oba para plesala su po tri plesa, a o pobjedniku su odlučivali isključivo gledatelji svojim glasovima. Za sva tri plesa nešto bolje ocjene dobili su Marko Tolja i Ana Herceg koji su sve skupa dobili 119 bodova bodova žirija dok su Lana Banely i Damir Horvatinčić sakupili 114 bodova. Pjevač je svoj bod koji mu je nedostajao za savršen rezultat izgubio odmah na početku na tangu dok je voditeljica plesala izvrsno sve do freestylea, posljednjeg plesa za kojeg su dobili tek 34 boda.  

Gledatelji su odlučili da je u šestoj sezoni najbolji bio Marko Tolja.

- Ja ću samo zahvaliti svima i najviše svome partneru. Imali smo tri mjeseca vrhunske zabave, a on je takav šaljivdžija da ti uljepša svaki dan - rekla je presretna Ana, koja je u trećoj sezoni pobijedila u showu sa Marijem Valentićem.

U slavljeničkom raspoloženju bio je i Marko Tolja, koji je svoj pobjednički govor počeo kao da je dobio Oscara, a onda se malo i uozbiljio.

- Ja se zahvaljujem roditeljima... U prvom redu zahvaljujem se Ani, uistinu smo se genijalno zabavljali. Hvala HRT-u što ste me pozvali u još jedan svoj show. Očito sam bolji učenik nego učitelj - zaključio je na kraju.

Damir i Lana su pak dostojanstveno podnijeli poraz u finalu.

- Nije razočaranje. Mislili smo da će Marko pobijediti jer su od prve emisije bili favoriti - rekao je nakon ispadanja Damir.

Ni Lana nije bila previše tužna.

- Rekli smo da se samim ulaskom u finale osjećamo kao pobjednici, a Marko je opravdao svoju ulogu velikog favorita - rekla je voditeljica.

'Podsjetili ste na Studio 54'

Marko Tolja i Ana Herceg večer su otvorili tangom za koji su dobili pohvale, ali žiriju je ipak zasmetalo što su plesali na hit 'Pretty Woman', koji im nikako nije odgovarao uz tango. Milki Babović njihov nastup bio je čudesan, a jedinu devetku dao im je Davor Bilman.

Sljedeći ples bio im je jive, a za njega su dobili savršenih 40 bodova.

- Razigrali ste tijelo i dušu - pohvalio ih je Dinko Bogdanić.

Par je za kraj ostavio disco za koji su se prikladno i obukli te kostimima oduševili žiri, ali i publiku u studiju. Tolja je na glavi imao i periku pa su mu rekli da nalikuje na mladog Michaela Jacksona. 

- Oduševila me koreografija. Smijao sam se cijelo vrijeme - rekao im je odlično raspoloženi Elio Bašan, a Dinko ih je pohvalio da su ga podsjetili na Studio 54.

Milka i Davor bili su složni u svojim komentarima i oboje su rekli kako zapravo ne znaju što su to oni plesali, ali da su bili super.

'Lana je kao dobar Mercedes, a Davor kao dobar pastuh'

Lana Banely i Damir Horvatinčić u finalu su počeli snažnom izvedbom engleskog valcera za koji su dobili same pohvale žirija i maksimalan broj bodova. Dinko im je čestitao i rekao da im je nastup bio vrlo decentan i graciozan.

- Da je neki strani sudac vidio samo fotografije vašeg nastupa, ne bi mogao prepoznati tko je učitelj, a tko učenik - pohvalio je Bilman Lanu.

Svoj drugi ples, paso doble, također su 'rasturili'. Davor je bio zadivljen linijama koje su napravili, a Elio je rekao da su krasno otplesali od početka do kraja.

- Lana je bila kao dobar Mercedes, a Damir kao dobar pastuh - kroz smijeh im je rekao Dinko.

Za kraj su ostavili freestyle, a čini se i svoje šanse za pobjedu. Za nastup su dobili tek 34 boda, a žiri je mislio da su si dali malo pretežak zadatak. Davor je rekao da su svašta stavili unutra, a Elio je prokomentirao da je Lana bolje plesala bez Damira nego u dionicama s njim. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...