Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
17 komentara

Martin oduševio žiri, pa zeznuo Bilmana: Zar si u pubertetu?

Martin Bilmanov komentar nije shvatio ozbiljno pa ga je zeznuo i upitao ga 'Zar je i on u pubertetu?' i time nasmijao i oduševio posebno Maju i Martinu. Bilman se kratko nasmijao, a onda je dao svoj sud

Foto: NOVA TV
17 komentara

Iako se pribojavao da neće uspjeti pjesmu 'Nocturno' Olivera Dragojevića otpjevati dobro zbog problema s alergijom i mutacijom, interpretacija Martina Kosovca jako se svidjela žiriju u u sedmoj epizodi Supertalenta.

Foto: NOVA TV

- Ovo je bilo duplo dobro nego što misliš da je bilo dobro i duplo dobro nego što većina nas i publike misli da je bilo dobro, a ti znaš zašto. Ti si jedan sjajan pjevač, sjajan mladi interpret i definitivno imaš vokalnu tehniku, tu uopće nema spora. Imaš osjećaj za glazbu, za frazu, za interpretaciju, a ti si trenutno imao borbu sam sa sobom i s tim jednim prirodnim, a pomalo i nesretnim stanjem kojega svi prolazimo i dječaci i djevojčice, samo što se kod dječaka to puno jače čuje i nezgodnije, ali i to će brzo proći. Svaka čast! -  poručila mu je Martina Tomčić.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Maja Šuput bila je oduševljena njegovim nastupom i rekla mu je kako zvuči nevjerojatno dobro i odraslo. 

- Zbilja si me taknuo u dušu - rekla mu je.  Janko mu je rekao da on mora biti pjevač u životu, a Davor je otkrio kako se malo nećkao i pribojavao u jednom trenutku dok nije došao onaj dio u kojem je pustio glas.

Foto: NOVA TV

Martin to nije shvatio ozbiljno pa ga je zeznuo Bilmana i upitao ga 'Zar je i on u pubertetu?' i time nasmijao i oduševio posebno Maju i Martinu. Bilman se kratko nasmijao, a onda je dao svoj sud: 

Foto: NOVA TV

- I onda sam znao da bez obzira je li to mutiranje, alergija ili nešto drugo, ne da ćeš biti veliki pjevač, već si to i sada! - rekao je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message