Show

Komentari 4

Martina Mlinarević: 'Moj Goran imao je moždani udar, pred njim su ključni sati u borbi za život...'

Martina Mlinarević: 'Moj Goran imao je moždani udar, pred njim su ključni sati u borbi za život...'

Poznata spisateljica podijelila je vijest o teškom moždanom udaru kojeg je pretrpio njezin suprug Goran. Zamolila je pratitelje da ga imaju u mislima, dok se bori s teškim stanjem u bolnici u Pragu

Bosanskohercegovačka novinarka, spisateljica i aktivistica Martina Mlinarević Sopta (39), koja trenutačno obnaša funkciju ambasadorice BIH u Češkoj, napisala je status na Facebooku o jutrošnjem teškom moždanom udaru svoga supruga Gorana.

- Jutros uz svoju prvu kavu, ponavljajući svoj svakodnevni ritual u našem domu, moj Goran doživio je puknuće aneurizme, težak moždani udar, u amanet mu ostavljen kroz generacije u porodici - započela je svoj status.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Cijeli dan, najgori dan otkad dišem, ljekari požrtvovne bolnice u Pragu borili su se za njegov život. Pred njim su ključni sati, nadam se i dani, vjerujem i život. Željela bih zamoliti za razumijevanje drage državljane BiH u Češkoj i Slovačkoj ukoliko ne budem u mogućnosti ove dane odgovoriti na neka vaša pitanja, te obavijestiti da konzularne i sve druge upite preusmjerite na djelatnike Ambasade BiH u Pragu putem emaila i telefona. A vas sve ostale zamoliti, da ga imate u svojim mislima. Znate vi to, srcima nam pomoći, kad god nam je bilo najteže. Da mi ga ostane. Da ga ostane za naših četvero djece - napisala je Martina. 

Dubrovnik: Predstavljana knjiga "Robi K" Viktora Ivančića

Status je prikupio 15 tisuća reakcija, uz tri tisuće komentara podrške:

- U našim ste mislima, želimo vam svu snagu ovoga svijeta - napisala je Martini jedna od pratiteljica. 

Martina i Goran vjenčali su se prije dvije godine, a već na početku veze spojili su ih ožiljci. Naime, Martina je preboljela karcinom dojke, dok je Goran kao mali zadobio teške opekline. 

- Ti meni daš svoj ožiljak, a ja tebi svoj - ispričala je Martina što joj je Goran jednom prilikom rekao. 

Pobijedila je karcinom dojke zbog čega ju mnogi nazivaju heroinom. Napravljena joj je mastektomija, operacija pomoću koje se uklanja tkivo dojke u svrhu liječenja ili prevencije od raka dojke. U najtežim trenucima najveća podrška su joj bili partner Goran i kći Una.