Show

Komentari 21

Martina Tomčić objavila fotke i postavila 'zamku' hejterima: 'Da opet počistimo moj profil!'

Martina Tomčić objavila fotke i postavila 'zamku' hejterima: 'Da opet počistimo moj profil!'

Martina Tomčić podijelila je sa svojim pratiteljima nove fotografije sa seta Supertalenta i poslala jasnu poruku. Način na koji me vide stilistica šminkerica i Marko Grubnić daje i meni samo jednoj posebnu dozu glamura, zaključila je

Popularna operna pjevačica i članica žirija 'Supertalenta', Martina Tomčić (46) često objavljuje fotografije svojih glamuroznih izdanja na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Fotografirala se i uoči snimanja šeste epizode, a u opisu fotografije otkrila istinu o tome kako izgleda privatno.

- Svi koji me doista poznaju znaju da se Martina privatno bitno razlikuje od televizijske Martine. A način na koji me vide stilistica Emina Kušan, šminkerica Nicole Massan i Marko Grubnić daje i meni samo jednoj posebnu dozu glamura kao i ulozi koja se zove 'članica žirija' i da, jako mi se sviđa! - napisala je uz fotografije.

Iza njezina se statusa također skriva 'zamka' za hejtere s kojima se nerijetko obračunava zbog komentara koje joj pišu ispod objava na Instagramu. 

- P.S. status je pecalica da opet malo počistimo moj profil s trajnim blokiranjem - zaključila je Tomčić, koja se često suočava s kritikama na obrađene fotografije.

- 'Dama'; 'S glamurom i bez glamura uvijek predivna'; 'Divna Martina' - neki su od komplimenata koji su se nizali ispod objave i ipak prednjačili.

U posljednjoj epizodi, kandidat je Martinu naslikao u kombinaciji s likom Rose iz filma 'Titanik' i prošao dalje s tri glasa, među kojima nije bio samo Jankov. 

Najčitaniji članci