Obavijesti

Show

Komentari 15

Martina Tomčić: 'Zbog godina sam najbolje kliknula sa Šuput'

Martina Tomčić: 'Zbog godina sam najbolje kliknula sa Šuput'
6

S obzirom na to da je Maja sad žena od 40 godina, a ja imam 44, sad napokon imamo i potpuno razumijevanje jer nema više dobne granice, rekla nam je Martina Tomčić

Volim reći da ja zapravo ne radim nego živim. Osjećam se neizmjerno zahvalno i blagoslovljeno što mogu živjeti život koji me ispunjava, priča nam Martina Tomčić (44). Hrvatsku opernu pjevačicu i članicu žirija “Supertalenta” 29. rujna ponovno ćemo gledati na malim ekranima u sedmoj sezoni popularnog showa.

- Slutim da će ovo biti najnapetija sezona. Hrvati su iznimno pjevački i plesački talentirana nacija - rekla nam je Martina te objasnila kako se trudi svakog natjecatelja realno procijeniti.

- Neverbalna komunikacija kandidata i govor tijela često već unaprijed potvrde moj prvi dojam. No najviše volim velike neočekivane obrate - govori operna pjevačica, koja nam je otkrila kako od svih članova žirija najbolji odnos ima s pjevačicom Majom Šuput (40).

- S njom me prije svega veže poslovan odnos, a onda smo se počele družiti privatno. Takva su prijateljstva zbog prirode njezina i mog posla vrlo rijetka, ali su iskrena i jednostavna. S obzirom na to da je Maja sad žena od 40 godina, a ja imam 44, sad napokon imamo i potpuno razumijevanje jer nema više dobne granice - priča Tomčić, koja se ne zamara time da je u timu Davora Bilmana (43), Janka Popovića Volarića (39) i Maje uvjerljivo najstroža.

Ljubav prema pjevanju razvila je još od malih nogu, a zbog glazbe otišla je u Graz, gdje je završila Visoku glazbenu školu. Tomčić je tad, priča nam, živjela u samostanu s časnim sestrama jer joj njezini roditelji nisu mogli priuštiti učenički dom.

- Samostan s časnim sestrama jedno je od mojih ljepših iskustava, boravila sam tamo dvije godine, družili smo se uz glazbu i nije me bilo strah za moju egzistenciju - rekla nam je Tomčić te dodala kako ju je to iskustvo očeličilo. Iako se povukla s kazališnih dasaka, u svibnju sljedeće godine moći ćemo je gledati u francuskoj operi “Samson i Dalila” u HNK u Osijeku u kojoj će glumiti lik Dalile.

Posebno veselje u njezinu životu predstavlja joj obitelj - suprug Ženja, sin Noa i kći Rebeka.

- Obitelj je razlog mog postojanja. Obožavam promatrati svoju djecu i uživam promatrati razvoj njihovih osobnosti - priča nam glazbenica koja je u braku od 2003.

- Recept za savršeni brak ne postoji. Uz veliku količinu truda i rada na odnosu mislim da smo suprug i ja ‘perfect match’ - odgovorila je rođena Istranka te nam otkrila kako je ovisna o zagrljajima ljudi koje voli.

- Bez zagrljaja ne može proći jedan dan u mojem životu - dodala je Martina.   

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa ...