Obavijesti

Show

Komentari 156

Martinović: 'Želim u samostan da budem u programu šutnje...'

Martinović: 'Želim u samostan da budem u programu šutnje...'
12

IMA SAN Posljednjih godina Danijelu se puno povezuje s duhovnošću, sada je izrazila želju otići u samostan gdje bi zapisivala i prenijela ljudima koji su sve benefiti šutnje

VIDEO

Nikad nisam bila sretnija u životu, bacila sam sve maske. One nisu lažne, ali su nametnute, rekla je Danijela Martinović (47) za emisiju Exkluziv

Danijela godinama ima uspješnu pjevačku karijeru koju je započela osamdesetih, danas si je ostvarila mnoge poslovne ideje i želje. No Danijela je otkrila da nije uvijek bila potpuno sretna.

- Stalno sam shvaćala da sam nezadovoljna time tko sam. Znala sam da sam drugačija i da, bez obzira što drugi misle, imam potrebu izraziti se - izjavila je pjevačica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Martinović je spoznala i potrebu za motivirati, pomoći, ohrabriti, utješiti brojne i to kroz iskrene ljudske priče i njihovu poruku.

festival Split 2015

Na tom putu susrela se i s profesorom Baldom, a do njega ga je dovela bliska prijateljica i kolegica Doris Dragović (57), a Splićanka je iskreno priznala što si želi ostvariti u životu. 

- Želja mi je otići u jedan samostan i biti nekoliko dana u programu šutnje. Onda bih zapisivala i prenijela ljudima koji su sve benefiti šutnje - otkriva.

Posljednjih godina Danijelu se puno povezuje s duhovnošću, no ona nam je objasnila što joj se točno dogodilo. 

- Nikad nisam željela biti nikakav 'life coach',  nikad nisam željela na takav način pristupati ljudima moja iskrena namjera je počela s pisanjem 'Šalabahtera života' gdje sam pisala o svojim uvidima u život, nekakve svoje ljubavi koje sam prošla, a duhovnost je moja paralelna ljubav već 13 punih godina - izjavila je pjevačica. 

Kako nam je priznala, slušala je razne predavače i, kako kaže ,od njih je puno naučila, a želja joj je kroz vlastito iskustvo pomoći i drugima. 

- Moj život je postao nešto potpuno drugo nešto dublje nešto vrijedno mene same pred sobom da je to moja želja podučit druge da se može ući u strah, ali da ga se može i  riješiti, da se može proći kroz tugu i biti bolji čovjek, da se može  biti najbolja verzija sebe te da ne treba čekati odobravanja gomile da bi znali da ste na ispravnom putu - rekla je Splićanka kojoj želja ne nedostaje.

Martinović trenutačno uživa u showu 'Ples sa zvijezdama' gdje je jedna od članica žirija uz Miroslava Škoru, (56) Mirelu Priselac Remi (39) i Valentinu Fijačko (42). 

KĆERKA MICHAELA JACKSONA POKUŠALA SE UBITI? Javnost je zabrinuta za njezin život

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 156
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'