Show

Komentari 18

Massima oduševila Argentinka: Hvala što pjevaš na hrvatskom

Massima oduševila Argentinka: Hvala što pjevaš na hrvatskom

Pjevala je pjesmu 'Tamo gdje si ti'. Članica žirija Vanna cijelo je vrijeme zadovoljno kimala glavom, a žiri se međusobno zadovoljno gledao prilikom njezine izvedbe

U hrvatskom 'The Voiceu' mentori su otvorili svoje timove. Svatko od mentora u svom timu ima 10 natjecatelja. Nakon što su ih upoznali te zajedno sa svojim vokalnim trenerima i producentima pripremali za nastupe, došlo je vrijeme odluka. U svakoj od tri emisija nokauta mentori se moraju oprostiti od najmanje jednog natjecatelja, a najmanje jedan natjecatelj izborit će mjesto za nastavak. Teške su odluke za mentore, a teški zadaci za natjecatelje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najprije su nastupili natjecatelji 'tima Massimo', a žiri je naročito oduševila Argentinka Maria Florencia Celani (31). Pjevala je pjesmu 'Tamo gdje si ti'. Članica žirija Vanna (49) cijelo je vrijeme zadovoljno kimala glavom, a žiri se međusobno zadovoljno gledao prilikom njezine izvedbe. 

- Divan, emotivan trenutak. Svi žele pjevati na engleskom, a ti, kojoj hrvatski jezik nije skroz blizak, ti si odlučila pjevati na hrvatskom jeziku. Puno ti hvala na tome - rekao je Massimo (57). Naposljetku, 'pala' je odluka od strane Massima kako će joj dati drugu priliku, da pokuša proći dalje u finalu. Maria nije bila ta koja sigurno prolazi dalje, ali njezin mentor smatra kako može pokušati ponovno te u finalu nokauta pokušati izboriti svoje mjesto za prolazak dalje.

- Ja sam tu za tebe - rekao joj je pjevač.

Nakon nastupa od publike je dobila gromoglasan pljesak, a Vanna je uzbuđeno viknula: 'Ja ne mogu više, ovo je previše'.

Temperamentna Argentinka žiri je oduševila već na audiciji. Florencia je tada odlučila ući u, kako je rekla 'tim Macimo'. Kada je Florencia napustila pozornicu Massimo se opravdavao Vanni zbog blokade, a Florencia se suočila s iznenađenjem koje su joj pripremili iz produkcije showa. Njezinoj obitelji u dalekoj Argentini omogućili su da gleda njezin audicijski nastup, a potom čestitaju joj uz mnogo suza radosnica.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci