Obavijesti

Show

Komentari 10

Maštali smo o ljubavi kakvu su oni imali, a onda je sve puknulo

Maštali smo o ljubavi kakvu su oni imali, a onda je sve puknulo
15

Fanovi bi već smislili imena njihovoj budućoj djeci, a onda bi uslijedio ljubavni krah, iako su bili sigurni da se radi o dvojcu koji je suđen jedno drugom. Prevare, laži i učestale svađe dovele su do prekida tih veza

VIDEO

U ljubavi i ratu sve je dopušteno rečenica je kojom se očito često vode brojne slavne zvijezde. I dok si netko žarko želi osigurati odličnu karijeru, nekome je prioritet naći srodnu dušu. Tako postoje parovi koji su u javnosti prikazali da imaju idiličnu vezu, a negativne stvari isplivale bi na površinu tek nakon prekida tih velikih ljubavi, za koje smo mislili da su neuništive. 

Rihanna i Chris Brown

Veza između pjevačice i repera rijetko je bila idilična, a sve je kulminirao kada je Brown noć prije njezina nastupa na dodjeli Grammyja fizički napao Rihannu. Krivim se izjasnio na sudu 2009. godine, a četiri godine kasnije par je nakratko opet obnovio svoju vezu. Ipak, Rihanna je shvatila da to nije ljubav i više se nije htjela upuštati u ljubavne afere s njim.

Britney Spears i Justin Timberlake

Britney i Justin zaljubili su se na setu ‘The Mickey Mouse Cluba’ u kojem su oboje nastupali. Prohodali su 1999., a razišli se tri godine kasnije jer ga je ona navodno varala. Iako razočaran i tužan što su prekinuli jer ju je volio, Timberlake je u spotu za pjesmu 'Cry me a River' angažirao djevojku koja je neodoljivo podsjećala na njegovu tada već bivšu djevojku.

Selena Gomez i Justin Bieber

Par je zajedno bio od 2011. do 2014. godine. I ova celebrity veza bila je prepuna uspona, padova i obaveznih prepucavanja preko društvenih mreža. Razišli su se, ali čini se da to ipak nije bio definitivan kraj njihove ljubavi. Strani mediji pisali su kako su obnovili svoju vezu nakratko u 2017. godini. Bilo kako bilo, toj je priči sada definitivno kraj jer je Bieber obećao da će 'i u dobru i u zlu' biti uz manekenku Hailey Bieber (22). 

American Music Awards - Justin Bieber and Selena Gomez

Kristen Stewart i Robert Pattinson 

Ljubav je planula na setu filma ‘Sumrak saga’. Svi zaljubljenici u film bili su oduševljeni tom viješću. Međutim, kada je otkriveno da je Kristen svog dragog varala s producentom filma 'Snjeguljica i lovac, njihova veza našla se u krizi. Pattinson nije mogao prijeći preko prevare pa su se razišli 2013. godine. 

Kourtney Kardashian i Scott Disick

Skupa su bili gotovo deset godina, tijekom kojih su dobili troje djece. Veza im je bila turbulentna, a sve su dodatno začinile kamere koje su snimale svaki njihov korak. Iako je imao problema s alkoholom, Kourtney mu je sve opraštala jer nije htjela ostaviti muškarca svog života i oca svoje djece. Posljednji i konačan prekid dogodio se u srpnju 2015. godine, kada je Disick snimljen u poprilično intimnim scenama s bivšom djevojkom Chloe Bartoli. Kourtney i Scott odlično se slažu i često se viđaju zbog djece, ali ne planiraju ponovno obnoviti svoju vezu. U zadnje vrijeme najstarija sestra Kardashian ljubi mlađahne dečke i uživa u životu bez obveza.

Taylor Swift i Calvin Harris

Par je svoju vezu započeo u ožujku 2015., a njihova ljubav bila je u centru pažnje svjetskih medija. Zajedno su bili 15 mjeseci. Kada su prekinuli u lipnju 2016. godine, obožavatelji su ostali u šoku, a mlada pjevačica nije dugo tugovala. Samo dva tjedna kasnije snimljena je kako se ljubi s glumcem Tomom Hiddlestoneom. Povrijeđeni DJ izbrisao ju je sa svojih profila na društvenim mrežama, a onda su krenula i prepucavanja putem pjesama.

Jenna Dewan i Channing Tatum 

Upoznali su se 2006. na setu filma 'Step up' i vjenčali se tri godine kasnije. Fanovi su si priželjkivali brak kakav oni imaju - pun nježnosti, poštovanja, kompromisa... Izgleda da to nije bilo dovoljno jer se slavni glumački par razveo prije godinu i pol. Jenna s Channingom ima djevojčicu Everly (6), a s novim partnerom, glumcem i pjevačem Steveom Kazeeom (43) u vezi je od listopada prošle godine i nedavno su objavili da čekaju dijete. Sreću je pronašao i Tatum koji je u vezi s engleskom pjevačicom Jessicom Ellen Cornish, poznatijom kao Jessie J.

War Dog: A Soldiers Best Friend - Los Angeles

POGLEDAJTE SERIJAL 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

12:21
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...