Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Rasplakao mamu: On uopće ne razmišlja, jako me razočarao...

Za eliminiranom Anamarijom mama Ljiljana pustila je i suzu. 'Razočarana sam jako jer sad mi je dokazao da totalno ne zna razmišljati i ne vidi neke stvari. Totalno mi on sad nije ono što sam mislila da je', rekla je

Foto: NOVA TV
3 komentara

Kako vrijeme sve više prolazi, a kandidati se sve bolje upoznavaju, sve teže im pada odluka koju djevojku poslati kući. Pred odlazak kući Bruno je htio vidjeti kako je djevojkama bilo na izletu, ali i održati im predavanje o kućnim pravilima.

Foto: NOVA TV

- Trebate se osjećati kao u svojoj kući, ali imaju i neka pravila - poručio im je Bruno i dodao kako ne bi volio da mu se doma radi nekakav dernek, nešto što njemu smeta.

- Volim kada djevojke imaju disciplinu - objašnjava. Kako je i sam kazao, donijeti odluku koju djevojku poslati kući, nije niti malo lagan zadatak, no vjeruje kako će sljedećih puta biti sve teže te kako će tek tada moći vidjeti prave emocije djevojaka. Ovoga puta odlučio se za vojnički stil pri eliminacijama te odmah prozvao Klaru i kazao kako ona napušta show.

Foto: NOVA TV

- Dama nikad ne ide sama - poručio je Bruno te na iznenađenje svih djevojaka pozvao još Samantu i Marcelu da istupe, a odluku koja će od njih dvije također napustiti show prepustio je tati Mili.

- Ona nije Brunin tip cure - objasnio je tata Mile te eliminirao Samantu.

- Žao mi je što sam ispala i što ne idem dalje, ali s nekim drugim je malo više kliknuo i to je meni ok. Neka pobijedi ljubav pošto se između mene i njega nije dogodila - kazala je Samanta. Trzavice između Martine i Ane ne jenjavaju, a sada lagano počinju i eskalirati. Ana je primijetila kako je Martina gleda s kiselim smiješkom te joj je prišla kazavši kako ne želi da se ljuti na nju.

Foto: NOVA TV

- Pogledaj svoje ponašanje. Ovo je show u kojem se igra s emocijama! - rekla joj je Martina, dok se Ana pravdala kako je njezino ponašanje i odnos prema Brunu izrazito prijateljski.

- Prenametljiva je. Zavodi Bruna svim snagama i onda kaže, ne ne, to je prijateljski. Dopisuje se s tko zna s kim, ima tko zna koga, ili nema. Dopisuje se s drugim kandidatima ili kandidatom. Ima njih deset i onda njega zavodi. Ja ne želim da Bruno bude povrijeđen -  objasnila je Martina.

Foto: NOVA TV

Iako mu je mama savjetovala da se pri donošenju odluka vodi razumom, a ne srcem, Ivan je donio odluku, pa požalio. Prije odlaska u Požegu odlučio je eliminirati Jelenu, no nakon šetnje s njom i razgovora, shvatio je da je donio pogrešnu odluku.

- Mislim da je Jelena sigurno ispala zrelija od mene u ovom trenutku s obzirom da je ona na neki način tješila mene, a ne ja nju - kazao je Ivan te na kraju ipak odlučio iz showa izbaciti Nikolinu, a Jelenu ostaviti.

Foto: NOVA TV

- U jednu ruku sam se malo šokirala, a u drugu ga apsolutno shvaćam. Mislim da je Petra bila u najvećem šoku, ali te reakcije od cura su nešto što me čini osobom - izjavila je Nikolina kroz suze. 

Foto: NOVA TV

Dok eliminacije kandidatima ne padaju lako, Josip, čini se uživa u njima. Kako se dvoumio između Adele i Anje, odluku koga će izbaciti odlučio je donijeti tako što je organizirao gladijatorske borbe, a on se obukao u Cezara.

- Odlučio sam se obući u Cezara i napraviti za njih neke gladijatorske borbe. Zapravo prvenstveno samo se želim obući u Cezara, nije me baš briga što će njih dvije raditi - izjavio je Josip. Dok je paradirao u bijeloj haljini od plahte i s vijencem na glavi, djevojke su najprije morale složiti strukturu s čim više kamenja, a  u drugom dijelu natjecanja morale su čim dalje bacati kamenje i pritom uzviknuti tvrdnju koja bi se svidjela Josipu te pritom pobudila njegove maštarije i fantazije.

Nakon borbi u kojima se Anja pokazala opuštenijom i voljnijom za ostankom u showu, Josip je izveo djevojke na ručak, a nakon glavnog jela, desert je dobila Anja što je značilo da ona ostaje u showu.

- Adela, super si cura, u tvojim očima ne vidim ni malo zla, ali da trebaš poraditi na sebi, to je istina. Moraš malo stvoriti emotivne inteligencije - poručio joj je Josip te kasnije zaključio: 'Kombinacija izgleda i karaktera je definitivno najbolji spoj, ali nije nitko savršen. Iako Anja ne izgleda najbolje, ona je i dalje karakterno osoba koju bih ja izabrao.'

Foto: NOVA TV

Prije eliminacija Matej je svoje djevojke odveo u Krapinu gdje su se zabavili obilaskom nalazišta krapinskih neandertalaca. Nakon zabavnog dijela dana uslijedile su eliminacije koje su šokirale sve djevojke, a za eliminiranom Anamarijom mama Ljiljana pustila je i suzu.

- Razočarana sam jako jer sad mi je dokazao da totalno ne zna razmišljati i ne vidi neke stvari. Totalno mi on sad nije ono što sam mislila da je - rekla je. 

Foto: NOVA TV

- Mama Ljilja je divna osoba i šteta što njezin sin to ne vidi i što nije stekao njezine navike o nekim vrijednostima - poručila je Anamarija po izlasku iz showa.

Naši partneri pišu
Message