Show

Komentari 100

Mateju je velika ljubav rukomet i želi ga opet igrati: 'Vraćam se! Već sam dobio nekoliko ponuda'

Mateju je velika ljubav rukomet i želi ga opet igrati: 'Vraćam se! Već sam dobio nekoliko ponuda'

U 'Životu na vagi' sam promijenio neke životne navike kojih se planiram držati i po završetku showu, rekao je Matej. Početni cilj bio mu je pasti ispod sto kilograma, u čemu je itekako uspio

Slavonac Matej Petrović (26) pobjednik je pete sezone showa 'Život na vagi'. U show je ušao sa 152 kilograma, a sada mu je vaga pokazala nevjerojatnih 84,1 kilogram. Smršavio je 67,9 kilograma, odnosno izgubio je 44,7 posto svoje tjelesne mase i tako odnio kući 170.000 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s voditeljicom 'Života na vagi' Sanjom Žuljević

Simpatični mladić iz Đurđenovca rukometom se bavio gotovo 15 godina. 

- Trenirati sam počeo 2002. godine. Uskoro sam postao rukometni golman u rodnom Đurđenovcu. Nakon što sam se dokazao, zaigrao sam za Nexe, gdje sam završio i njihovu rukometnu školu, a nakon toga igrao sam još i u Slatini i Orahovici. Karijeru sam završio u inozemstvu - rekao nam je nedavno Matej. 

U finalu je otkrio kako više neće raditi u Njemačkoj, nego se vraća u Hrvatsku, gdje će pokušati pokrenuti svoj posao.

- Jedna od opcija je i da se vratim u rukomet i imam već par ponuda - rekao je Matej. 

S 21 godinom odselio se u Njemačku i tada je uslijedio njegovo debljanje.

- Recept za moju prekomjernu tjelesnu težinu bio je vrlo jednostavan - volim jesti, a kretao sam se puno manje nego što sam na to navikao svoje tijelo tijekom boravka u Hrvatskoj - rekao nam je ranije Matej. Rukomet je njegova velika ljubav, od koje je napravio pauzu, ali osjeća kako je njegov povratak na teren sve bliži. 

Ranije nam je Matej govorio kako mu je cilj pasti ispod sto kilograma, što je i uspio. S gubitkom kilograma došla je i drastična promjena životnih navika.

-  U 'Životu na vagi' sam promijenio neke životne navike kojih se planiram držati i po završetku showu - rekao je Matej. Upravo je jedan od razloga njegove prijave u 'Život na vagi' bilo i zdravlje, koje ga je zabrinulo. Također, smetalo ga je što se nije mogao bez srama skinuti u kupaće gaćice na bazenu ili plaži, kao ni što nije mogao sjesti u stolicu u kafiću ili prošetati kao njegovi prijatelji.

Nekoliko dana prije finalne epizode, počelo se šuškati kako se rodila romansa na setu, a akteri su upravo Matej Petrović i asistentica producenta showa Anja GlavačSlobodna Dalmacija objavila je kako su se upoznali ljetos dok se snimao reality na imanju u Slavoniji te je među njima ubrzo i zaiskrilo. Međutim, Matej ta šuškanja ne želi komentirati. 

Najčitaniji članci