Obavijesti

Show

Komentari 2

Matija Cvek o Niki Turković: 'Ja ju previše poštujem kao osobu'

Matija Cvek o Niki Turković: 'Ja ju previše poštujem kao osobu'
6

S obzirom na porast popularnosti, porastao je i interes javnosti za njegov privatan život, ali rekao je da se nije previše obazirao na naslove u medijima o njegovom prekidu s Nikom

VIDEO

Iako je već 10 godina na sceni, 2022. je svakako obilježila karijeru glazbenika Matiju Cveka (29) jer je postao jedan od najtraženijih pop pjevača. U novom intervjuu Cvek se osvrnuo na prekid s Nikom Turković (27), a priznao je što je zamalo nadvladalo ljubav prema glazbi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Nika Turković u 24 pitanja 04:51

S obzirom na porast popularnosti, porastao je i interes javnosti za njegov privatan život, ali rekao je da se nije previše obazirao na naslove u medijima o njegovom prekidu s Nikom. 

Osijek: Dolazak poznatih na dodjelu diskografske nagrade Porin

- Niku previše poštujem i kao osobu, i kao glazbenicu, i kao umjetnicu da bih ponovo otvarao tu temu. Žute naslove i žute članke o svemu tome nisam ni pročitao. Odbijam to - rekao je Cvek za Jutarnji list

Kada su Matija i Nika ovo ljeto prekinuli nakon četiri godine veze počela su šuškanja da je razlog tome druga djevojka. Iz krugova bliskih pjevaču došle su glasine da se Matija zbližio sa svojom pratećom pjevačicom Larom Demarin, djevojkom iz Pule. Ali Matijina menadžerica stala je na kraj takvim glasinama.

- Nije istina da je Matija u vezi s Larom Demarin te smo prisiljeni demantirati neistine i lažne navode. Matija i Lara su jedino vezani poslovnom suradnjom gdje je Lara Demarin dugi niz godina prateći vokal benda The Funkensteins - rekla je za 24sata Cvekova menadžerica Mia Milovčić.

Cvek iza sebe ima dva osvojena Porina, a pjesma 'Trebaš li me' koju je otpjevao s kolegicom Eni Jurišić (32) i nakon 10 mjeseci radijskog emitiranja još uvijek se nalazi na mnogim top listama. Iza Cveka je i radna ljetna koncertna turneja na kojoj je sa svojim bendom obišao sve veće i manje gradove u Hrvatskoj i odradio je preko 50 koncerata.

Iako je sada poznati i traženi pjevač Matija je priznao da je u mlađim danima volio nogomet jednako koliko i glazbu, ali nakon teže tjelesne ozljede se odlučio fokusirati na glazbenu karijeru. 

Matija Cvek po centru Zagreba dijelio karte za koncert: 'Moja karijera može sad ići nizbrdo'
Matija Cvek po centru Zagreba dijelio karte za koncert: 'Moja karijera može sad ići nizbrdo'

- Nogomet sam stvarno volio. Jako. Možda čak u jednakoj mjeri u kojoj danas volim glazbu. Nogomet sam doživljavao isto kao glazbu, to je bilo nešto što volim i želim, ali i nešto što je zahtijevalo mnogo truda i odricanja. Ne znam, teško je sad nagađati, ali možda bih se bio u jednom trenutku umjesto za glazbu opredijelio za nogomet, no dogodile su mi se sportske ozljede nakon kojih sam se u potpunosti fokusirao na muziku. l mislim da je to moja velika sreća - zaključio je Matija. 

POGLEDAJTE VIDEO: TREĆA EPIZODA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu