Show

Komentari 2

Matt Damon 'zaglavio' u Irskoj: Ne može se vratiti u Ameriku...

Matt Damon 'zaglavio' u Irskoj: Ne može se vratiti u Ameriku...

Glumac je snimao film u Irskoj, a kada je korona virus počeo harati nije se više mogao vratiti u Ameriku. Lokalno stanovništvo ne krije oduševljenje što je slavni Matt trenutno tamo

Jedan od najplaćenijih glumaca današnjice, Matt Damon (49) je u irskom Dalkeyju donedavno snimao film 'The Last Duel', dramu koja se u svjetskim kinima očekuje iduće godine. Zbog pandemije korona virusa i trenutne nemogućnosti povratka u Ameriku, sa svojom obitelji u glavnom gradu Irske provodi dane u izolaciji, piše Daily Mail.

Lokalno stanovništvo tog grada ne krije oduševljenje što slavni glumac tamo boravi. Neki od njih imali su i prilike upoznati se s njim, kao što su radnici lokalnih restorana i barova.

Na društvenim su mrežama za Matta i njegovu obitelj imali samo riječi hvale. Kako su mnogi istaknuli, svojim ponašanjem nije uopće odavao dojam zvijezde s holivudske A-liste. 

- Matt Damon mi je učinio dan boljim kada sam ga vidio kako šeta iz dućana s velikom torbom. To nam govori kako smo svi isti. Ovaj virus ne bira, ne diskriminira, utječe na cijeli svijet. Nadam se da Matt uživa u boravku ovdje - napisao je jedan od njegovih obožavatelja. 

Glumac je u braku s dizajnericom interijera Lucianom Barosso (44), a u braku su od 2015. Zajedno imaju tri kćeri: Isabellu (13), Giu Zavalu (11) i Stellu (9). 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

 

Najčitaniji članci