Obavijesti

Show

Komentari 2

McCartney: Vidio sam pokojnu ženu reinkarniranu u vjevericu

McCartney: Vidio sam pokojnu ženu reinkarniranu u vjevericu
5

Bio je to odličan trenutak, osjetio sam ushićenje i koža mi se naježila. Očito nemam dokaz da je to bila Linda, ali bilo je dobro za mene što sam to mislio, rekao je glazbenik

VIDEO

Bilo tko drugi rekao bi da je to samo halucinacija od droge, no Robert i ja smo bili kao: 'Vidiš li to?' Osjećali smo kao da smo vidjeli nešto uzvišeno, ispričao je Paul McCartney (76) za The Times. Bivši član Beatlesa je u intervjuu progovorio o svom intenzivnom iskustvu s drogom tijekom kojeg je imao viziju Boga, a i vidio je svoju pokojnu suprugu Lindu reinkarniranu u vjevericu.

McCartney nije otkrio kada se to dogodilo, no rekao je kako je s njime bio vlasnik galerije Robert Fraser i još dva prijatelja. Oni su zajedno uzeli halucinogenu drogu Dimetiltriptamin, koja je bila popularna jer je brže djelovala od LSD-a.

- Bio je to odličan trenutak, osjetio sam ushićenje i koža mi se naježila. Očito nemam dokaz da je to bila Linda, ali bilo je dobro za mene što sam to mislio - istaknuo je glazbenik. Paulova supruga, fotografkinja preminula je 1998. od raka dojke, a par je u braku dobio kćeri kćeri Stellu (46), Heather (55) i Mary (48) te sina Jamesa (40).

Bivši Beatles je objasnio kako je prije 'birao vjerovanja koja su mu se sviđala', a ovo iskustvo mu je dokazalo da postoji mogućnost duhovnog života poslije smrti. Dodao je kako dio njega želi vjerovati u tako nešto. 

- Zato si dopuštam vjerovati da se to događa - rekao je glazbenik. Osim što je vidio suprugu, Paul tvrdi da je imao i viziju Boga. 

 

🎥@maryamccartney #PaulMcCartney #EgyptStation #AbbeyRoad

A post shared by Paul McCartney (@paulmccartney) on

- Vidio sam Boga, tu nevjerojatnu veličanstvenu stvar, i bio sam ponizan. Taj trenutak nije preokrenuo moj život, ali je bio znak - ispričao je. Glazbenik je progovorio i o svom divljenju prema kraljici Elizabeti II. (92) te istaknuo kako je ponosan jer je 'jedan od njezinih subjekata'. Dodao je kako je ona odradila 'vraški posao' i da su se Beatlesi uvijek jako divili njezinoj monarhiji. 

- Bila nam je zgodna žena tako da smo oduvijek bili njeni fanovi - zaključio je McCartney. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin