Obavijesti

Show

Komentari 6

Meghan i Harry stigli na Novi Zeland: Posljednji dani turneje

Meghan i Harry stigli na Novi Zeland: Posljednji dani turneje
5

Par bi trebao inaugurirati novo britansko ratno spomen-obilježje u Wellingtonu te sudjelovati navečer na svečanosti obilježavanja usvajanja prava glasa za žene prije 125 godina na Novom Zelandu

VIDEO

Princ Harry (34) i vojvotkinja Meghan Markle (37) stigli su u nedjelju u Wellington, posljednju etapu njihove duge turneje na Pacifiku, gdje ih je ugostila premijerka Jacinda Ardern (38).

Britanski kraljevski par stigao je iz Sydneyja gdje su prisustvovali u subotu navečer svečanom zatvaranju sportskog natjecanja za invalide i ranjene u ratu Invictus Games. 

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa putovali su iz Australije u letjelici novozelandskih zračnih snaga u kojoj se vraćala i novozelandska ekipa s natjecanja. 

Nakon što su ih dočekali Jacinda i gradonačelnik Wellingtona Justin Lester (39), Harry i Meghan razgovarali su sa sportašima te krenuli u rezidenciju glavne guvernerke Novog Zelanda Patsy Raddy (64) na svečani doček maorske tradicije. 

Par bi trebao inaugurirati novo britansko ratno spomen-obilježje u Wellingtonu te sudjelovati navečer na svečanosti obilježavanja usvajanja prava glasa za žene prije 125 godina na Novom Zelandu.

Par će se vratiti u Auckland odakle će u četvrtak napustiti regiju na kraju maratonske 16-dnevne turneje tijekom koje su posjetili i Fidži te Tongu. 

Ubrzo nakon dolaska u Australiju, prije gotovo dva tjedna, palača je objavila da Harry i Meghan čekaju prvu bebu koja bi se trebala roditi na proljeće. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin