Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
6 komentara

Meghan i Harry stigli na Novi Zeland: Posljednji dani turneje

Par bi trebao inaugurirati novo britansko ratno spomen-obilježje u Wellingtonu te sudjelovati navečer na svečanosti obilježavanja usvajanja prava glasa za žene prije 125 godina na Novom Zelandu

Royal tour of Tonga - Day One
Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
6 komentara

Princ Harry (34) i vojvotkinja Meghan Markle (37) stigli su u nedjelju u Wellington, posljednju etapu njihove duge turneje na Pacifiku, gdje ih je ugostila premijerka Jacinda Ardern (38).

Britanski kraljevski par stigao je iz Sydneyja gdje su prisustvovali u subotu navečer svečanom zatvaranju sportskog natjecanja za invalide i ranjene u ratu Invictus Games. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“When we saw Paul Guest and Edwin Vermetten support each other through Paul’s struggle with Post Traumatic Stress on the tennis court in front of a large audience, we saw what mateship really looks like. The choice to serve is at the very heart of what I founded these Invictus Games to celebrate. I wanted your service to be recognised. What we saw again this week is that Invictus is so much more. It is about your example of determination, of optimism, of strength, honour and friendship, or as the Aussies call it ‘mateship’, as a core value that has the power to inspire the world.”— The Duke of Sussex #InvictusGames #Invictus #RoyalVisitAustralia #Australia #Sydney

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa putovali su iz Australije u letjelici novozelandskih zračnih snaga u kojoj se vraćala i novozelandska ekipa s natjecanja. 

Nakon što su ih dočekali Jacinda i gradonačelnik Wellingtona Justin Lester (39), Harry i Meghan razgovarali su sa sportašima te krenuli u rezidenciju glavne guvernerke Novog Zelanda Patsy Raddy (64) na svečani doček maorske tradicije. 

Par bi trebao inaugurirati novo britansko ratno spomen-obilježje u Wellingtonu te sudjelovati navečer na svečanosti obilježavanja usvajanja prava glasa za žene prije 125 godina na Novom Zelandu.

Par će se vratiti u Auckland odakle će u četvrtak napustiti regiju na kraju maratonske 16-dnevne turneje tijekom koje su posjetili i Fidži te Tongu. 

Ubrzo nakon dolaska u Australiju, prije gotovo dva tjedna, palača je objavila da Harry i Meghan čekaju prvu bebu koja bi se trebala roditi na proljeće. 

Naši partneri pišu
Message