Obavijesti

Show

Komentari 21

Meghan Markle je trudna? Na zabavi joj je 'iskočio' trbuščić

Meghan Markle je trudna? Na zabavi joj je 'iskočio' trbuščić
12

Meghan će se i u trudnoći morati pridržavati strogih pravila pa se tako u javnosti ne bi smjela pojaviti u udobnoj trudničkoj odjeći kao što je, trenirka. No, to je pravilo prekršila njezina šogorica Kate Middleton

VIDEO

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (37) i princ Harry (33) jučer su zasjali na humanitarnom koncertu '100 Days To Peace' u Londonu. Meghan je za svečanost obukla plavu haljinu čiji je kroj 'naglasio' trbuh. Fanovi su odmah počeli komentirati da je bivša glumica možda trudna. 

The Duke and Duchess of Sussex - 100 Days to Peace Concert

Harry je nedavno izjavio kako se iskreno nada da će u bliskoj budućnosti osnovati obitelj. A s obzirom na to da je princ nedavno svoj automobil Audi RS6 Avant stavio u prodaju, pretpostavlja se kako će brzi sportski automobil zamijeniti obiteljskim.

Meghan Markle opet provocira kraljicu: Pojavila se u minici...
Meghan Markle opet provocira kraljicu: Pojavila se u minici...

Iako je trudnoća mnogim žena jedan od najljepših perioda u životu, vojvotkinja od Sussexa neće moći uživati u nekima od čari tog 'blaženog stanja'.

Meghan će se i u trudnoći morati pridržavati strogih pravila pa se tako u javnosti ne bi smjela pojaviti u udobnoj trudničkoj odjeći kao što je, trenirka. No, to je pravilo prekršila njezina šogorica Kate Middleton (36), pa se smatra da ako i vojvotkinja prekrši to pravilo, da će joj kraljica oprostiti.

Your Commonwealth Youth Challenge reception

Također će zbog strogih kraljevskih pravila, kako ističe stručnjakinja za tradicije kraljevskih obitelji Victoria Arbiter, njima je običaj darivanja majke i djeteta prije poroda, koji je inače posebno popularan u SAD-u, nezamisliv. Meghan tako sigurno neće moći okupiti obitelj i prijateljice da s njima uz tortu i poklone proslavi trudnoću i skori dolazak djeteta. 

Meghan Markle slučajno otkrila koji joj je nadimak za Harryja
Meghan Markle slučajno otkrila koji joj je nadimak za Harryja

- S obzirom na to da je britanska kraljevska obitelj jedna od najbogatijih u Europi, takvo bi nešto bilo nezamislivo i prije svega neprilično. Jer ne postoji ništa što ne mogu i sami kupiti - kaže Arbiter, koja unatoč glasinama i medijskim natpisima sumnja i da je Pippa Middleton (34) svojoj sestri vojvotkinji Kate organizirala zabavu darivanja uoči rođenja njihovog prvog djeteta princa Georgea (5).

Royal visit to Dublin - Day One

Iako službena proslava nije dopuštena, Markle bi prema pravilima smjela prihvatiti darove od obitelji i najbližih prijatelja, ali bez slavlja. I premda se još ne zna jesu li pretpostavke da je Meghan već trudna točne, princ Harry je lani u intervjuu za BBC rekao kako su im djeca definitivno u planu u bližoj budućnosti. Kako bilo, kraljevski će par sigurno pronaći način da proslave prinovu u obitelji ako do toga dođe. 

Sentebale ISPS Handa Polo Cup

Iako se ni jednoj trudnici ne savjetuje putovanje avionom, kod kraljevske je obitelji to još više izraženo. Kate Middleton je putovanja u trudnoći morala svesti na minimum, a samo je jednom u tri trudnoće letjela avionom. Dok je bila trudna s trećim djetetom posjetila je Švedsku i Norvešku. Isto bi bilo i Meghan što ne bi bio takav problem da joj obitelj i gotovo svi prijatelji ne žive preko oceana, u SAD-u ili Kanadi.

 

Ona ju je obrisala: 'Procurila' stara fotka Meghan u krevetu
Ona ju je obrisala: 'Procurila' stara fotka Meghan u krevetu

Iako mnogi to nisu vjerovali, vojvotkinja Kate i princ William navodno ni za jedno dijete prije rođenja nisu znali spol. A kamoli da bi nekome isti otkrili. Izvor blizak paru je za 'The Sun' još uoči Kateine prve trudnoće rekao kako oni s nestrpljenjem iščekuju dan poroda kad će sa sigurnošću znati jesu li postali roditelji dečka ili curice.

Royal visit to Dublin - Day Two

To je još jedna stvar koja bi trebala ostati tajna kako za javnost, tako i za same roditelje. 

Stigla nova 'titula': Meghan je najbolje odjevena žena svijeta
Stigla nova 'titula': Meghan je najbolje odjevena žena svijeta

Meghan bi, kao i Kate, u trudnoći i za vrijeme poroda uz sebe trebala imati čitav tim medicinskog osoblja koji bi pratio da trudnoća i porod prođu u najboljem redu. Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton je uz sebe tako za sve tri trudnoće imala 'tim iz snova'.  Njezinu su 'ekipu' činila ginekologa, tri primalje, tri anesteziologa, četiri kirurga u slučaju carskog reza, četiri pedijatra i laboratorijski tehničar. 

VIDI OVO: Koji horoskopski znak je najbolji u krevetu?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'