Show

Komentari 4

Meghan Markle objavila video, pratitelji je popljuvali: 'Najbolji dio cijelog ovog videa je pas'

Meghan Markle objavila video, pratitelji je popljuvali: 'Najbolji dio cijelog  ovog videa je pas'

U videu kojim želi pomoći ženama koje su ostale bez posla zbog pandemije, u njihovom luksuznom kalifornijskom domu može se vidjeti jedan od vojvotkinih pasa sklupčan na jastuku iza nje

Meghan Markle povodom četrdesetog rođendana objavila je prvi video u kojem se pojavljuje nakon rođenja kćeri Lilibet Diane, piše Page Six.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vojvotkinja od Sussexa video je snimila u svom domu u Montecitu u Kaliforniji, a u jednom trenutku može se vidjeti Meghanin radni stol na kojem se nalaze nikad viđene obiteljske fotografije.

U snimci, koju je objavila na Instagram profilu fondacije Archewell, Meghan je angažirala glumicu Melissu McCarthy. Cilj joj je promovirati svoj novi projekt 40X40, kojim želi pomoći ženama koje su ostale bez posla zbog pandemije. U pozadini se može vidjeti jedan od njezinih pasa sklupčan na jastuku iza nje.

Na kraju videa pojavljuje se i Harry, koji žonglira u dvorištu. Uz komentare podrške, našlo se i onih iz kojih se može iščitati da ljudi još uvijek Meghan ne mogu oprostiti njezinu prošlost, obiteljske odnose i luksuz u kojem živi. 

 - Kako lijepa ideja, nadam se da ćeš i ti provesti 40 minuta s ocem jer je vrijeme dar; Dobro je vidjeti da imaš klauna za žongliranje; Najbolji dio cijelog ovog videa je pas - samo su neki od komentara pratitelja koje video nije impresionirao. 

Podsjetimo, članovi britanske kraljevske obitelji čestitali su Meghan 40. rođendan na društvenim mrežama. 

Tijekom razgovora pažnju su privukle Meghanine dvije dizajnerske ogrlice koje predstavljaju horoskopske znakove njezine djece, sina Archieja, koji je rođen u znaku Bika, te kćeri Lilibet, koja je rođena u znaku Blizanaca.

Ogrlice je dizajnirao Logan Hollowell. Riječ je o uresima od 14-karatnog zlata i dijamanata ili bijelih safira. Ogrlica posvećena Archieju košta 1600 dolara ili oko 10 100 kuna, a cijena ogrlice posvećene kćeri je 1785 dolara, odnosno oko 11 300 kuna. Zajedljivi komentari na račun videa u kojima se vojvotkinja zalaže za pomoć ženama u egzistencijalnom škripcu stoga možda i ne čude. No valja napomenuti da ga je mogla i ne snimiti, ne razmišljati uopće o tome da postoje neki 'manje sretni' i poručiti im, po uzoru na francusku kraljicu Mariju Antoanetu, 'neka jedu kolače'.