Show

Komentari 4

Meghan Markle pokazala zube: Zbog poruke prekinula još jedno prijateljstvo, a krug se smanjuje

Meghan Markle pokazala zube: Zbog poruke prekinula još jedno prijateljstvo, a krug se smanjuje

Moderna tehnologija spaja ljude, ali ih i razdvaja, pogotovo kad je u pitanju greška poput stiskanja 'pošalji' krivoj osobi. Točno to se dogodilo i prijateljici Meghan Markle, koja je sad još jedna u nizu od 'bivših'

Prokletstvo današnje komunikacije osjetila je i Meghanina, sad bivša, prijateljica kad je oštru poruku o njoj zabunom poslala - Meghan.

POGLEDAJTE VIDEO: O jednoj stvari se Meghan nikad neće morati brinuti...

Upravo ovakva nesretna situacija se nedavno dogodila, na temelju koje je Meghan odlučila 'odrezati' još jednu u nizu osobi u svojem životu. 

- Iako ne mogu otkriti ime prijateljice, čujem da je osoba ogorčena zbog incidenta. Napokon, teško je tvrditi da je u pitanju nečija šala kad je glas dotične jasan i glasan u poruci koja očito nije snimljena s 'najboljom namjerom' - kaže izvor blizak Meghan.

- Nepotrebno je reći da je incident navodno pokvario odnose s vojvotkinjom, a rečeno mi je da su u potpunosti prestale komunicirati - dodao je. 

- Jedna od Meghaninih britanskih prijateljica se s njom posvađala zato što Meghan piše poruke s tonom emotikona. Dotična prijateljica je snimila WhatsUp poruku  u kojoj je rekla: 'Bože, Meghan je toliko naporna sa svim tim emotikonima, stalno mi ih šalje' - ispričao je izvor za Daily Mail.

- Ali tada je prijateljica glasovnu poruku slučajno poslala samoj Meghan, umjesto da je pošalje zajedničkom prijatelju - objasnio je. 

S ovim novim 'ispadom' čini se da se uski krug Meghaninih i Harryjevih prijatelja još više suzio. 

Podsjetimo kako na večernji domjenak u Frogmore House nakon Kraljevskog vjenčanja 2018. godine nije bio pozvao jedan od Harryjevih najboljih prijatelja - Tom Inskip, dok je Oprah Winfrey ostala na tom popisu iako ju je Harry jedva poznavao. 

- Također čujem da princ Harry i Meghan više ne razgovaraju ni s Jackom Mannom, jednim od najstarijih Harryjevih prijatelja, za kojeg se u jednom trenu mislilo da će biti Harryjev kum na vjenčanju. 

Najčitaniji članci