Show

Komentari 55

Meghan: 'Nazvala sam kraljicu i pitala kako je Filip. Ne moram se pitati je li to bilo prikladno'

Meghan: 'Nazvala sam kraljicu i pitala kako je Filip. Ne moram se pitati je li to bilo prikladno'

Princ Filip oporavlja se u londonskoj bolnici nakon operacije srca. Njegov unuk, princ Harry i Meghan Markle za to su vrijeme dali intervju u kojem su otkrili šokantne detalje o kraljevskoj obitelji

Princu Filipu (99)  danas je 21. dan u bolnici. Oporavlja se od operacije srca, a Meghan Markle (39) u intervjuu s Oprah Winfrey (67) rekla je kako je nazvala kraljicu Elizabetu (94) i pitala za njegovo stanje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Daily Mail piše kako je ispred londonske bolnice bila policija satima nakon što je intervju njegovog unuka i Meghan završio. 

- Podignem slušalicu i nazovem kraljicu. Samo da provjerim kako je. To je ono što mi radimo, ne moramo se svaki trenutak pitati je li to prikladno - rekla je Markle u intervjuu nakon što je priznala kako je zvala kraljicu da pita kako se Filip osjeća.

Filip je prethodno primljen u bolnicu jer se nije osjećao dobro, a potom se 14 dana liječio zbog infekcije. Naposljetku se podvrgnuo operaciji srca, a iz Buckinghamske palače za strane su medije potvrdili kako je sve prošlo uspješno. U bolnici će biti još nekoliko dana kako bi se oporavio i odmorio.

Kraljica svog supruga nije posjećivala u bolnici, već čeka da se vrati kući. Posjetiteljima je trenutačno zabranjeno dolaziti u bolnicu. 

Inače, Britanci su bijesni na Meghan i Harryja zbog intervjua, a na društvenim mrežama pišu kako su na taj način izdali kraljicu. Britanski voditelj Pierce Morgan (55) osvrnuo se i na situaciju s Filipom. Napisao je  kako su Harry i Meghan blatili kraljicu, a istovremeno su se pravili da je podržavaju.

-  Sve su to radili dok je njen 99-godišnji suprug Philip ozbiljno bolestan i leži u bolnici. To je vrijedno prijezira - napisao je voditelj na Twitteru. 

Najčitaniji članci