Obavijesti

Show

Komentari 5

Meghan ni u top 5: Princ Harry je najpopularniji član obitelji

Meghan ni u top 5: Princ Harry je najpopularniji član obitelji
5

Princ Harry vodeći je po popularnosti na kraljevskom dvoru. U provedenom istraživanju samo je sedam posto ispitanika o njemu imalo negativno mišljenje

VIDEO

Princ Harry (34) 'izgurao' je svoju baku, kraljicu Elizabetu II. s prvog mjesta na ljestvici najpopularnijih članova kraljevske obitelji, prenosi Vanity Fair.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:30

Prema rezultatima ankete YouGova u kojoj je sudjelovalo 3,600 Britanaca, čak 77 posto ispitanika odabralo je Harryja za najsimpatičnijeg, dok je kraljica sad na drugom mjestu sa 74 posto. Kraljica je prvo mjesto na ljestvici popularnosti držala sve do ove godine, sve dok vodstvo nije 'preuzeo' princ Harry.

Naime, u provedenom istraživanju samo je sedam posto ispitanika imalo negativno mišljenje o princu Harryju, dok se 13 posto njih izjasnilo neutralnim.

Britain

Za ove odlične rezultate najzaslužnija je turneja po Južnom Pacifiku na kojoj je bio u sklopu svog bračnog putovanja s Meghan. 

- Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa vesele se prilici upoznavanja jedinstvenih običaja i kultura te su zatražili su upoznaju što je moguće više stanovnika. Zajedno se nadaju da će izgraditi trajno prijateljstvo s narodima toga dijela svijeta - stajalo je u priopćenju dvora.

Royal Tour of Australia - Day Six

Princ William (36) nalazi se na trećem mjestu po popularnosti, s ukupno 73 posto glasova. 

Iako se očekivalo da će Meghan Markle (37) biti na samom vrhu ove ljestvice, mjesto joj je 'preotela' njezina šogorica, Kate Middleton (36) koja se nalazi na četvrtom mjestu sa 64 posto glasova. Ispred Meghan je čak i umirovljeni princ Filip (97) sa 56 posto glasova. 'Novopečena' članica kraljevske obitelji tako se smjestila na šestom mjestu po rezultatima provedene ankete, dobivši samo 55 posto glasova. 

Meghan Markle, the fiancee of Britain

Od Meghan su manje popularni princ Charles (70) sa 48 posto i njegova supruga Camilla (71) koja je uspjela dobiti samo 29 posto glasova. Najomraženiji član kraljevske obitelji još uvijek je princ Andrew (58) koji tu nezavidnu 'titulu' nosi već godinama.

Sutra ulazimo u sezonu Strijelca: Kakve promjene drugi znakovi zodijaka mogu očekivati u tom razdoblju?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin