Obavijesti

Show

Komentari 31

Meghan ostavlja 'pola života' zbog udaje za princa Harryja

Meghan ostavlja 'pola života' zbog udaje za princa Harryja
1

Iz palače Kensington potvrdili su da će se glumica morati odreći i svog humanitarnog rada što uključuje i sudjelovanje u organizacijama kao što su World Vision Canada i One Young World

VIDEO

Meghan Markle (36) napokon je pronašla svog princa i to doslovno - na proljeće iduće godine postat će supruga princa Harryja (33). Ipak, novi život u kraljevskoj obitelji ima prilično visoku cijenu.

Za početak, seljenjem u Veliku Britaniju u Meghan će u Kanadi morati ostaviti svog voljenog psa Bogarta jer je prestar da bi letio.

 

A moment of zen #adoptdontshop #weekend

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Osim toga, morala se odreći svoje glumačke karijere kako bi se u potpunosti mogla posvetiti kraljevskim dužnostima. To ujedno znači i kraj lika Rachel Zane u popularnoj seriji 'Suits' koja ju je lansirala među zvijezde.

Iz palače Kensington potvrdili su da će se glumica morati odreći i svog humanitarnog rada što uključuje i sudjelovanje u organizacijama kao što su World Vision Canada i One Young World. 

Već se preselila iz svog dvosobnog stana u Torontu te se priprema za zajednički život s Harryjem u Nottingham Cottage koja se nalazi u sklopu palače Kensington,.

Meghan će udajom za princa dobiti britansko državljanstvo što automatski podrazumijeva da će izgubiti američko.

Markle, rođena u Los Angelesu, dijete je Dorie Radlan i Toma Marklea. U djetinjstvu je, kako sama priznaje, bila zbunjena zbog svoje rase jer je dijete crnkinje i bijelca. Otac joj je savjetovao da 'stvori sama svoj identitet', što je navela kao najvažniju stvar koju je čula u životu.

Roditelji su joj se razveli kada je imala dvije godine, no ostali su u dobrim odnosima. Njena majka, Doria, 'zarazila' je Meghan humanitarnim radom, a još kao tinejdžericu ju je vodila u siromašne četvrti ne bi li njena kći cijenila svoj lagodan život te naučila koliko je bitno pomagati drugima. 

Pomagala je izbjeglicama u Ruandi, a u radu s UN-om se zalaže za veću prisutnost žena u politici i vodećim svjetskim organizacijama. Također je ambasadorica kanadske kampanje za prava na čistu vodu. 

Prince Harry engagement

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica
NOVA SEZONA

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica

Osebujni, zanimljivi i šarmantni farmeri u novoj sezoni showa 'Ljubav je na selu' spremni su ispričati svoje životne priče, ljubavna iskustva, planove i želje...

Rade Šerbedžija nam otkrio sve o novoj ulozi: 'Lijepo je glumiti na svom zagrebačkom jeziku...'
24SATA NA SETU 'VELIKOG PERICE'

Rade Šerbedžija nam otkrio sve o novoj ulozi: 'Lijepo je glumiti na svom zagrebačkom jeziku...'

Šerbedžija u 'Dnevniku velikog Perice' glumi glazbenog menadžera. 'To je na neki način 'nasljednik' Ernesta Fulira iz filma, kojeg je igrao veliki Relja Bašić', rekao je glumac za 24sata
ANKETA Što vi mislite? Je li Baby Lasagna trebao zadržati 50.000 eura ili ih donirati?
PODIJELITE SVOJE MIŠLJENJE

ANKETA Što vi mislite? Je li Baby Lasagna trebao zadržati 50.000 eura ili ih donirati?

Vlada je Baby Lasagni odlučila dodijeliti 50.000 eura nagrade nakon odličnog drugog mjesta na Eurosongu. No, on je poručio kako taj novac može drugima puno više pomoći i odlučio ga donirati