Show

Komentari 2

Meghan 'pliva' u milijunima, a kreirala je haljinu od 150 kuna

Meghan 'pliva' u milijunima, a kreirala je haljinu od 150 kuna

Vojvotkinja je odabrala brendove koji će s njom surađivati i kreirala je kolekciju za žene kojoj je cilj stvoriti osjećaj zajedništva. Markle je već prije istaknula kako joj je bitno humanitarno djelovanje

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (38) nedavno je predstavila modnu kolekciju Smart Set, koja je nastala u suradnji s organizacijom Smart Works, a čine ju isključivo poslovni odjevni komadi. Tako je kreirala kolekciju za žene kojoj je cilj potaknuti i stvoriti osjećaj zajedništva. Odluku je donijela nakon što je posjetila samo nekoliko organizacija koje pružaju pomoć i savjete nezaposlenim ženama slabijeg financijskog statusa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Meghan je odabrala brendove koji će s njom surađivati i dizajnirati mini-kolekciju koju čine haljina, klasične crne hlače, sako, bijela košulja i crna torba. Najpopularniji među dizajniranim artiklima je haljina s tri-četvrt rukavima koja doseže nešto iznad koljena. Prodaje se u trima bojama: plavoj, crvenoj i crnoj. To je ujedno i najpovoljniji komad, budući da njegova cijena iznosi nešto više od 150 kuna.

Prodaja odjeća ima i plemenitu svrhu - za svaki prodani komad, jedan identičan će biti doniran organizaciji Smart Works koja će ih zatim pokloniti svojim štićenicama. Meghan je još u rujanskom izdanju časopisa Vogue istaknula koliko joj je bitno humanitarno djelovanje, a tvrtku Smart Works odabrala je jer joj se sviđa mreža žena koje se međusobno podržavaju i osnažuju u profesionalnom djelovanju.

Kolekcija je sastavljena od Jigsaw odijela, John Lewis&Partners torbe, haljine Marks&Spencer i bijele košulje Misha Noo, a odiše minimalizmom i klasičnim krojevima. Za vrijeme nastajanja kolekcije, Meghan je često privatno posjećivala Smart Works centre u zapadnom Londonu, a u prošlosti je donirala komade iz vlastitog ormara.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

Najčitaniji članci