Show

Komentari 1

Meghan se prije sedam godina skidala okrećući pljeskavice...

Meghan se prije sedam godina skidala okrećući pljeskavice...

Nije čak ni bila dobra glumica. Ovo je tako neugodno i nije uopće seksepilno. Patetično, komentirali su ispod snimke koja je nastala 2013. godine za časopis 'Men's Health'

Meghan Markle (38) prije braka s princom Harryjem (35) bila je glumica. Najpoznatija je po ulozi seriji 'Suits', ali to nije jedina uloga koju je imala. Pojavljivala se i u reklamama, a u lipnju 2018. 'procurio' je video koji je snimila za časopis 'Men's Health' 2013. godine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Meghan na videu, između ostaloga, okreće pljeskavice na roštilju, a potom i zagrize hamburger. To je zasmetalo njezinim obožavateljima jer se predstavlja kao vegetarijanka i feministkinja. 

Meghan je na snimci oskudno obučena i ima sunčane naočale. Mnogi su se složili u komentarima na YouTubeu da joj ovo nije najbolje izdanje.

- Nije čak ni bila dobra glumica. Ovo je tako neugodno i nije uopće seksepilno. Patetično - komentirali su ispod snimke. 

Meghan se nekoliko puta pojavljivala u serijama 'Bračne vode', 'General Hospital', 'Rat u kući', 'Novi klinci s Beverly Hillsa', 'CSI: Miami', 'Castle' i mnogim drugim. Ipak, uloga Rachel Zane ju je proslavila. 

Meghan je nedavno potpisala ugovor s Disneyjem. Ona će posuditi glas, a produkcijska kuća će zauzvrat donirati sredstva dobrotvornoj ustanovi za zaštitu slonova, objavio je londonski Times. Još uvijek nije poznato za što će Meghan dati glas.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci