Show

Komentari 29

Meghanin suradnik je nahvalio pa ga napali: 'Ne maži nam oči'

Meghanin suradnik je nahvalio pa ga napali: 'Ne maži nam oči'

U svom srcu znam da se Meg nije promijenila i još je slatka osoba s kojom sam radio tih pet godina. Želim joj sve najbolje i zahvaljujem joj za mnoge odlične, sretne uspomene koje imam, kaže Derek

Iako je prošlo više od 10 dana otkako je objavljen intervju kojeg su Meghan Markle (39) i princ Harry (36) dali Oprah Winfrey (67), situacija oko njih se ne stišava. Sada se oglasio i Derek Ursacki, asistent redatelja serije 'Suits'.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Na svom Instagramu je objavio niz fotografija sa seta serije u kojoj je Meghan igrala jednu od glavnih uloga.

- Obično ne govorim puno ili objavljujem o ljudima s kojima sam radio, ali osjetio sam se prisiljen to učiniti sada da bih podržao Meghan Markle. Proveo sam pet godina radeći s Meghan na seriji 'Suits' kao asistent redatelja, baveći se uglavnom glumačkom postavom. Uvijek je bio užitak raditi s njom i uvijek je bila draga, opuštena osoba, skromna čak i nakon uspjeha serije i kada je njena popularnost narasla, tako puna života, davala je sve od sebe, bila puna podrške i duhovita. Intervju mi je slomio srce jer je govorila o jako lošim stvarima zbog kojih nije htjela više živjeti - napisao je Derek.  

Poručio je kako su britanski mediji bili nemilosrdni prema njoj te da su je napadali s jakom negativnim pričama u kojima je ona bila glavni akter. Žao mu je što nitko nije znao kroz što je sve uistinu prolazila. 

La chaîne CBS va diffuser l’entretien intitulé "Meghan & Harry" entre le prince Harry, Meghan Markle et la présentatrice américaine Oprah Winfrey, qui sera diffusé le 7 mars. Un échange qui promet son lot de révélations explosive.

- Nitko ne bi smio osuđivati ili davati negativne komentare o bilo kome i nitko ne bi trebao živjeti pod stalnim napadima i strahom za svoju sigurnost. U svom srcu znam da se Meg nije promijenila i još je slatka osoba s kojom sam radio tih pet godina. Želim joj sve najbolje i zahvaljujem joj za mnoge odlične, sretne uspomene koje imam i blagoslovljen sam njima - poručio je. 

Iako je bilo onih koji su mu zahvalili što je otkrio svoju stranu priče i što je kao kolega stao u obranu Meghan, uglavnom su ga napadali jer im se opet pokušava podvaliti 'kriva slika'. 

- Ne maži nam oči. Sama je otkrila kakva je u intervju. A i Harry se pokazao - pisali su pratitelji. 

FILE PHOTO: Meghan and Harry give interview to Oprah Winfrey