Obavijesti

Show

Komentari 41

Meghanina polusestra tvrdi: 'Ona i Harry će se ubrzo rastati'

Meghanina polusestra tvrdi: 'Ona i Harry će se ubrzo rastati'
7

Samantha nema više nikakav odnos ni komunikaciju s polusestrom Meghan i njenim suprugom princom Harryjem, ali to ju ne sprječava da u medije iznosi svoja nagađanja. Tvrdi da je par pred prekidom

VIDEO

Samantha Markle, polusestra vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle, tvrdi da su Meghan i princ Harry pred razvodom i da je samo pitanje vremena kada će se to dogoditi. Savjetuje im bračno savjetovanje i kraljevsku turneju na kojoj će se svima ispričati za svu štetu koju su im nanijeli nakon intervjua s Oprah Winfrey

POGLEDAJTE VIDEO:

- Vidim će se ovo završiti razvodom ako ne dogovore savjetovanja i ako ne budu radili na tome da budu iskreni i da se ispričaju svima koje su oštetili tijekom ove dvije godine svoje igre - zaključila je Samantha.

Naime, ova zla polusestra, kako joj 'tepaju' strani mediji, nema apsolutno nikakav odnos ni komunikaciju s polusestrom Meghan i njenim suprugom princom Harryjem, ali to ju ne sprječava da u medije iznosi ovakva strašna nagađanja.

FILE PHOTO: Meghan and Harry give interview to Oprah Winfrey

Iako nikad nije upoznala nikoga iz kraljevske obitelji, Samantha je samoprozvani stručnjak za Dvor i odnose među članovima, piše TMZ.

Ova žena koja inače živi na Floridi, tipka po društvenim mrežama i javlja sve medijima, jednostavno sve zna. 

Na društvenim mrežama gotovo stalno objavljuje nove tvrdnje, teze, optužbe i uvrede, a najnovija je ova u kojoj tvrdi da je Harry shvatio kako njegov brak s Meghan nikuda ne vodi. 

Samantha je uvjerena kako Meghan neprestano laže.

Kaže kako je samo pitanje vremena kada će princ pozvati odvjetnike i pokrenuti sudski postupak rastave. 

Harry and Meghan expecting second child

Zla polusestra ranije je iskritizirala šokantni intervju Meghan i Harryja, rekavši da je istina potpuno zanemarena. Uz to je i priložila fotografije i dokumente koji opovrgavaju tvrdnje izrečene protiv nje.

Priznala je i da ne osjeća nimalo simpatije za Meghan, koja je u intervjuu rekla kako je razmišljala o samoubojstvu. 

- Nije mi jasno kako može reći da ju ne poznajem i da je ona jedinica. Imamo fotografije koje pokazuju da smo cijeli život provele zajedno. Kako je moguće da me ne poznaje? - rekla je za strane medije.

La chaîne CBS va diffuser l’entretien intitulé "Meghan & Harry" entre le prince Harry, Meghan Markle et la présentatrice américaine Oprah Winfrey, qui sera diffusé le 7 mars. Un échange qui promet son lot de révélations explosive.

Oprah je u jednom trenutku zamolila Meghan da prokomentira Samanthinu knjigu 'The Diary of Princess Pushy's Sister' u kojoj otkriva istinu o njoj, svojoj polusestri, vojvotkinja je odgovorila: 

- Bilo bi jako teško ispričati sve o meni ako me ne poznaješ.

Meghan je u intervjuu rekla da Samanthu nije vidjela gotovo 20 godina.

Kampanja prikupljanja pomoći za Meghan i Harryja ispala je fijasko: 'Šteta, nije bila šala'
Kampanja prikupljanja pomoći za Meghan i Harryja ispala je fijasko: 'Šteta, nije bila šala'

Polusestra tvrdi da Meghan boluje od narcisoidnog poremećaja ličnosti i da zna kako može poboljšati odnos s ocem koji je nakon intervjua rekao da vojvotkinja možda ne bi pomišljala na samoubojstvo da je ostala u dobrim odnosima s ostatkom obitelji. 

Od svega navedenog, jedno je sigurno, Meghan i Harry nemaju nikakvog zanimanja za Samanthina razmišljanja i savjete. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu