Obavijesti

Show

Komentari 4

Mel B će uskoro objaviti knjigu: Sve 'spajsice' strepe zbog toga

Mel B će uskoro objaviti knjigu: Sve 'spajsice' strepe zbog toga
13

Piše o tome kako joj Victoria nije htjela posuditi nikakvu odjeću iz modnih kolekcija te joj je govorila plati za haljine, otkrio je prijatelj. Mel B je ranije rekla kako se osjeća napušteno od strane svoje Spice Girls ekipe

VIDEO

Nakon što izađe autobiografija Mel B, neće biti nikakve nade da se Spice Girls ponovno okupe. Otkrit će se puno 'stare prljavštine', ispričao je prijatelj pjevačice Mel B (43) za britanski The Sun. Bivša spajsica je dugo nagovorala bivše kolegice iz benda Melanie Chisholm (44), Emmu Bunton (42), Geri Halliwell (46) i Victoriju Beckham (44) da ponovno nastupaju zajedno.

No kako se čini da se to neće dogoditi, planira uskoro izdati knjigu. Kako tvrdi prijatelj Mel B, pjevačica će u autobiografiji iznijeti brojne tajne uključujući razloge svađa s Geri i Victorijom. 

- Piše o tome kako joj Victoria nije htjela posuditi nikakvu odjeću iz svojih modnih kolekcija te joj je govorila plati za haljine - otkrio je prijatelj. Mel B je ranije rekla kako se osjeća napušteno od strane svoje Spice Girls ekipe. Posebno ju je povrijedilo kada je Emma cijelo prošlo ljeto provela u Los Angelesu gdje ona živi, ali nije se htjela susresti s njome. 

Istaknula je kako je očekivala više od njih te da je trebala potporu tijekom razvoda od filmskog producenta Stephena Belafontea (43). Dodala je kako jedino od Victorije nije očekivala nikakav kontakt. 

Melanie Chisholm je ranije ispričala kako su zbog svađa Mel B i Geri stalno prijatelje da će napustiti bend Spice Girls. Tvrdila je kako su djevojke nekoliko puta to i učinile, ali nije došlo do javnosti te bi se uvijek predomislile i vratile. 

2017 MTV Video Music Awards - Arrivals - Los Angeles

- I mene su skoro jednom izbacile, ali to je druga priča. Bilo je teško. Geri je imala nekih osobnih problema, a nije ni tajna da su se ona i Mel B imale vatren odnos. Bile su bliske, ali bi se često svađale poput mačke i psa - ispričala je Mel C. 

VIDI OVO: Penis toliko velik da se vidi iz svemira.

Labour

VIDI OVO: 20 najfascinantnijih svjetskih prirodnih ljepota.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...