Obavijesti

Show

Komentari 90

Melita ispija kave u Zagrebu dok milijarder uživa u Miamiju

Melita ispija kave u Zagrebu dok milijarder uživa u Miamiju
6

NI TRAGA NI GLASA Bivša Miss Universe Melita Fabečić vratila se majci u zagrebački stan. Mjesecima se nije vidjela sa suprugom, ukrajinskim bogatašem Aleksandrom Onišenkom

VIDEO

Melita Fabečić (23) i Aleksandr Onišenko (48), kako doznajemo, dulje ne žive u njegovu luksuznom domu u Kijevu. Bivša Miss Universe iz 2013. izbrisala je sve fotografije sa suprugom na društvenim mrežama, a fotografije s nekadašnjom misicom nema ni ukrajinski milijarder. Par se u tajnosti vjenčao u veljači 2016. u Ukrajini nakon nekoliko tjedana poznanstva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:20

Dok Melita u tajnosti ispija kave u središtu Zagreba tek s najbližim prijateljicama, Onišenko se provodi s prijateljima u Miamiju i Saint Tropezu. Na putovanjima je pozirao s ruskom manekenkom Natalijom Vodianovom (35) i glumcem Leonardom Di Caprijem (42), a tulumario je i s Paris Hilton (36).

- Supruga i mene povezala je velika ljubav prema sportu, odnosno jahanju i konjima - rekla je Zagrepčanka lani. Tad je svoj brak s bogatašem opisivala idiličnim, no kako doznajemo od njezinih prijatelja, bračna idila je trajala svega nekoliko mjeseci nakon njihova ekspresnog vjenčanja.

- Za mene je razlika u godinama skroz nebitna. Imali smo iste interese i jednostavno smo kliknuli iz prve - hvalila se manekenka.

Prije pet mjeseci pojavila se na izboru za Miss Universe u Zagrebu i nikome od kolega nije željela pričati o privatnom životu. Organizatori izbora Marija i Vladimir Kraljević slučajno su je sreli ispred hotela Esplanade u Zagrebu te je tad pozvali da im dolaskom uveliča izbor. Njezin suprug se ni tad nije pojavio kao pratnja.

- Ne znam gdje je Melita ni čime se trenutačno bavi jer nemamo više njezin kontakt - rekao nam je Vladimir Kraljević, vlasnik licence Miss Universe za Hrvatsku.

Ukrajinski bogataš je prije godinu dana pobjegao je u London. U Ukrajini je optužen da podržava opoziciju, da je protivnik predsjednika Porošenka, kao i da je podmićivao političare. Onišenko je završio vojnu akademiju, a kasnije i fakultet menadžmenta. Bio je pomoćnik dva ministra i direktor državne kompanije koja proizvodi i trguje plinom.

- Tijekom 2009. i 2010. sam novac ulagao u izvore plina koje je država zanemarila. Sad mi to, kad sam od toga sagradio uspješan biznis, Porošenko oduzima - rekao je biznismen koji je godinama sjedio i u nizu državnih vijeća i agencija za energetiku i razvoj. Bogataš je i dalje vlasnik energetske kompanije GK Gazovy Alyans.

Melita se hvalila prošle godine kako se posvetila humanitarnom radu. S obzirom na to da je odrasla u zagrebačkom kvartu Savica s majkom Gordanom, u rodnom gradu poželjela je osnovati udrugu za pomoć siromašnim obiteljima. Tvrdila je kako će potrebitima donirati hranu, odjeću i školski pribor. Ipak, šuška se kako udruga nikad nije “zaživjela” jer se bivša misica porječkala sa suradnicima na početku projekta.

Ljubav na prvi pogled


- Želim pomoći potrebitim ljudima. Prije svega bih pomogla dječici koliko god mogu. To bi mi bilo jako drago - rekla je Fabečić o svojim planovima.

Melita i Aleksandr upoznali su se početkom 2016. u Dubaiju, gdje su se oboje zatekli poslovno. Bogataš se oduševio hrvatskom Adrianom Limom, kako su Fabečić tepali talijanski mediji, te ju je milijarder pozvao u Kijev, u kojemu su se ekspresno vjenčali. Ona se istoga dana, tvrdila je, vratila u Zagreb kako bi promijenila prezime u dokumentima.


- Moji bližnji mi vjeruju i sretni su što sam trenutačno u najljepšem periodu života - rekla je tad bivša Miss Universe. Kako doznajemo, miljenik bivšeg ukrajinskog premijera Viktora Janukoviča osvojio je Zagrepčanku na prvi pogled, a na vjenčanje nisu zvali Melitine prijatelje niti članove obitelji. Na slavlju nije bio ni njegov sin Aleksandar (15) iz bivšeg braka s nekadašnjom Miss Ukrajine Ksenijom Kuzmenko.

- Aleksandrov sin je prekrasan, a on je brižan otac i sinova velika potpora - rekla je Melita.

Političar 'niže' ljepotice

Onišenko je bio u vezi i s ukrajinskim modelom Snejanom Onopkom (29) te tenisačicom Martinom Hingis (35).

Prije dvije godine kupio je prvoligaški nogometni klub Arsenal iz Kijeva za više od 140 milijuna kuna. Sad mu je nogomet zamijenilo jahanje u kojem se natječe. U sportskoj karijeri nastupao je na Olimpijskim igrama 2008. u Pekingu i 2012. u Londonu. Prijatelji ga opisuju kao povučenog i skromnog čovjeka bez obzira na bogatstvo koje se procjenjuje na više od dvije milijarde kuna.

- Melitini prijatelji su je savjetovali da se ne zanosi njegovim bogatstvom jer on ne voli nepotrebnu rastrošnost - rekao je izvor blizak paru.

Melita je opisala idealni tip muškarca:

“Volim duhovite, šarmantne i inteligentne muškarce, te da nisu statični, nego dinamični”

Zagrepčanku u svemu podupiru njezini najbliži:

“Obitelj i prijatelji su mi velika potpora i jako sam ponosna što imamo kvalitetan odnos”

Aleksandr je od Melite stariji punih 25 godina:

“Razliku u godinama s mužem nikad nisam osjećala jer smo jako slični karakterom”

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao